Rüyada Deniz Görmek: Anlamı ve Yorumları Rüyada Deniz Görmek: Anlamı ve Yorumları

Peki Dünya genelinde en pahalı benzin tüketen ülkeler arasında  Türkiye kaçıncı sırada yer alıyor? İşte haberin ayrıntıları...

Akaryakıt fiyatları her geçen gün artarken benzin ve mazot fiyatları merak konusu oldu. Ekonomik kriz her şeyi etkisi altına alırken motorin ve benzin fiyatlarını da aşırı derecede etkilerini ve ülkeler arasında bir liste oluşturuldu. Söz konusu olan liste ile Türkiye'deki benzin fiyatının pahalılık sıralamasını da sizlere bildireceğiz. İşte Türkiye’nin ve diğer ülkelerin pahalı benzin kullanım sıralaması...

En pahalı benzin kullanın ülkelerin sıralaması

Dünya genelinde benzinin litre fiyatına göre, Dolar üstünden yapılan liste tabloda yer almaktadır. Söz konusu olan tablonun ilk görselinde Türkiye’nin sırası da yer almaktadır.

Bu tablonun benzinin litre fiyatına göre en son sıralarda Birmanya yer alırken ilk sıralarında Hong Kong yer almaktadır.  Türkiye ise bu sıralamada 48.sırada yer alıyor.

Söz konusu olan ülkeler arası benzin ve motorin  fiyatları listesine göre dünyanın en pahalı benzini Hong Kong’da tüketicilere sunulmaktadır. Hong Kong’tan sonra ise İzlanda ve Monako gelmektedir. Ayrıca dünyanın en pahalı benzinini kullanan ülkeler arasında Norveç ve Hollanda’da ön sıralarda yer alıyor.