Richter ölçeğine göre İzmir merkezli 4,2 büyüklüğüne sahip deprem oldu. AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nin deprem bilgilerine göre; merkez üssü İzmir Bayındır İlçesinde 4,2 büyüklüğündeki deprem saat 15.55 civarında gerçekleşti. Yaşanan depremin derinliği ise 7 km olarak belirlendi. Depremle ilgili detaylı bilgiler haberimizde...

2025 Emekli Maaşları: Ocak Ayında Ne Kadar Artacak Belli Oldu? 2025 Emekli Maaşları: Ocak Ayında Ne Kadar Artacak Belli Oldu?

İzmir ve Aydın illerimizden de hissedildiği belirtildi. Gece gerçekleşen deprem ile beraber vatandaşlar korku fırladılar. Bölgede herhangi bir hasar olup olmadığı yetkililer tarafından araştırılıyor.

Korkutan Deprem

İzmir Bayındır merkezli yaşanan depremin büyüklüğü 4.2 olarak belirlendi.

Depremin yaşandığı tarih; 18 Ekim 2023

Deprem saatin ; 15.55

Derinlik; 7 kilometre olarak belirlendi

Enlem; 37.83 N

Boylam; 26.992 E

6 Şubat tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş olan ve bir çok ilimizi etkileyen büyük depremin ardından hala artçı sarsıntılar devam etmektedir. Yaşanan büyük depremin üzerinden 8 ay geçmesine rağmen vatandaşlar hala korku içindeler. Milyonlarca kişinin tek yürek olduğu depremde yaşananlar hala akıllardan silinmedi.

Saat 04.17’de gerçekleşen deprem birçok ilimizi etkiledi. 7.7 büyüklüğündeki deprem ile beraber bir çok vatandaşın yuvaları başlarına yıkıldı. Ardından ikinci kez 7.6 büyüklüğüne sahip yaşanan deprem ile beraber korkular daha çok arttı. Asrın felaketi olarak tanımlanan depremde milyonlarca insan tek yürek oldu. Vatandaşların “tekrar deprem yaşanacak mı?” korkusu hala devam etmektedir.