Dostlarının desteğiyle tenise başlayan Atalay, iddialı olmasa da bunu da mutlaka yapması gerektiğine inanıyor. Sosyal medya hesabından mini bir maç paylaşarak takipçileriyle de bu keyifli anı paylaştı.

Fidan Atalay-2

Fidan Atalay Tenisle Sıcakları Yenmeye Kararlı

Yaz aylarının en sıcak günlerinden birinde Fidan Atalay ve dostları, tenis oynayarak sıcaklardan kurtulmaya karar verdi. Uzun zamandır yapmak istediği tenis sporunu denemek için harekete geçen Atalay, bu spora nasıl başladığını ve hislerini sosyal medya hesabında takipçileriyle paylaştı.

Nasıl Olmuşum

Atalay, "Tenis oynamak uzun zamandır aklımdaydı. Nasıl yapıldığını da biliyorum ama fiziğim bu spora elverişli mi bilmiyorum. Dostlarımın da desteğiyle tenise başlıyorum. Belki iddialı olmayabilirim ama bunu da mutlaka yapmalıyım." dedi.

Nasıl Olmuşum (1)

Atalay'ın tenis keyfini takipçileri de oldukça beğendi. Birçok takipçisi Atalay'a bu spora başlamasından dolayı tebriklerini sunarken, bazı takipçileri de Atalay'a tenis teknikleri hakkında tavsiyelerde bulundu.

Egitim Kocu Fidan Atalay

Fidan Atalay'ın Tenis Macerası Nasıl Devam Edecek?

Fidan Atalay'ın tenis macerasının nasıl devam edeceği merak konusu. Atalay'ın bu sporda ne kadar ilerleyeceği ve belki de ileride iddialı bir tenisçi olup olmayacağı ise zaman gösterecek.

Image-181

Atalay'ın bu paylaşımı, sporun ve dostluğun her yaşta yapılabileceğini göstermesi açısından da oldukça anlamlı.