Almanya’daki EURO 2024 öncesinde heyecan yükselirken, şampiyonluk favorileri ve sürpriz yapabilecek takımlar da spor yorumcuları ve analistleri tarafından netleşmeye başladı.EURO 2024 heyecanını güncel olarak takip edebileceğiniz Futboo’da da EURO 2024 kazanma oranları rehberiyle tüm detaylara siz de ulaşabilirsiniz. 
 

EURO 2024 kazanma oranları ve şampiyonluk adayları 
 

EURO 2024 öncesi öne çıkan iki takım İngiltere ve Fransa olarak görünüyor. Spor yorumcuları ve analistleri şampiyonluğun en büyük favorisi olarak İngiltere ve Fransa’yı görüyor. Son şampiyon İtalya’nın ise favoriler listesinde adı ilk 5 içinde yer almıyor. 
 

Vincenzo Montella önderliğinde EURO 2024’te mücadele edecek A Milli Takım da sürpriz yapabilecek takımlar arasında yer alıyor. iddaa, Türkiye’nin EURO 2024’ü kazanmasına 50,00 oran açarken, milli takımın grubu lider bitirmesine ise 4,40 oran verildi. Türkiye, F Grubu’nda Portekiz, Gürcistan ve Çekya ile mücadele edecek. 
 

iddaa oranları 

Avrupa bahis oranları 

İngiltere 3,95 

İngiltere 4,10 

Fransa 4,80 

Fransa 5,00 

Almanya 6,40 

Almanya 6,50 

Portekiz 8,80 

Portekiz 9,00 


EURO 2024’te tüm gruplar 
 

A Grubu: Almanya, İskoçya, Macaristan, İsviçre 

B Grubu: İspanya, Hırvatistan, İtalya, Arnavutluk 

C Grubu: Slovenya, Danimarka, Sırbistan, İngiltere 

D Grubu: Polonya, Hollanda, Avusturya, Fransa 

E Grubu: Belçika, Slovakya, Romanya, Ukrayna 

F Grubu: Türkiye, Gürcistan, Portekiz, Çekya 
 

EURO 2024 gol krallığı ihtimalleri 
 

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda takımlar zafer için yarışırken, oyuncular arasında da kıyasıya bir rekabet izleyeceğiz. Yıldız isimler takımlarını zafere taşımaya çalışırken aynı zamanda gol krallığı için de mücadele verecekler. Gol krallığı adayları arasında öne çıkan iki isim ise Fransa’dan Kylian Mbappe ve İngiltere’den Harry Kane oldu. 
 

Mbappe ve Kane’in ardından belki de son kez büyük bir organizasyonda izleyeceğimiz Portekiz’in yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo sıralandı. 
 

Kylian Mbappe (Fransa)           27% 

Harry Kane (İngiltere)               25% 

Cristiano Ronaldo (Portekiz)     8% 

Jude Bellingham (İngiltere)       7% 

Olivier Giroud (Fransa)             5% 

Romelu Lukaku (Belçika)          5% 


Kazanma oranları değişebilir! 
 

EURO 2024 öncesinde ülkeler kadrolarını açıklandıkça ve turnuva boyunca alınan skorlar ve oyuncuların performanslarına göre EURO 2024 kazanma oranları da değişiklik gösterebilir. Bu nedenle iddaa’nın, uzun vadeli seçeneklerinde kazanma oranlarını maç maç güncellemesi bekleniyor.