Altın Fiyatlarında Dalgalanma: 21 Ekim 2024 Güncel Fiyatlar Altın Fiyatlarında Dalgalanma: 21 Ekim 2024 Güncel Fiyatlar

Faiz kararlarından sonra altın fiyatları düştü. Sonra yeniden yükselişe geçmeye çalışan altının Eylül ayı sona ererken yeniden rotasını ne yönde olacak?

Gram altının fiyatı 1.000 lira olur mu? En güncel altın fiyatları ne kadar? Gram altın fiyatlarının seyri nedir? Altın fiyatlarındaki artış devam edecek mi?

19 Ekim 2023 tarihinde güncel altın fiyatları ne kadar? Gram altın ve çeyrek altın kaç lira? Alınan faiz kararları sonrasında altın fiyatlarında artış yaşandı. Gram altın 2.000 lira olur mu?

Altın fiyatları rekora doymak bilmiyor. Art arda rekor kıran altın fiyatları faiz artışları nedeniyle yükselen dolar sayesinde artış yaşanması daha da hızlandı. Dolarda yaşanan hareketliliğin yavaşlamasından dolayı Ons Altın tarafında da güçlü hareketlilik olmayınca altın yatay bir seyir yaşamaya başladı.

Bayram sonrasında azar azar yükselişini devam ettiren ardından da bir anda yukarı doğru patlamam yapan altın fiyatları TCMB’nin faiz artışının beklenenden fazla olmasından dolayı sert bir şekilde geriye çekilmişti. Altın fiyatlarında Eylül’de ne yaşanacak merak konusu oldum. En güncel altın fiyatları...

Gram altın uzun bir aradan sonra 1.760 TL

Gram altının alış fiyatı 1.760 lirayken satış fiyatı 1.1775 lira

Çeyrek altının alış fiyatı 2.975 lirayken Satış fiyatı 3015 lira