A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ilk maçında bugün Cardiff City Stadyumu'nda Galler ile karşılaşacak. Teknik direktör Vincenzo Montella'nın liderliğinde sahaya çıkacak olan ay-yıldızlı ekip, zorlu deplasmandan galibiyetle dönerek gruba avantajlı bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

EURO 2024'e çeyrek finalde veda etmesine rağmen mücadeleci performansıyla takdir toplayan Türkiye, Galler karşısında da iddialı bir şekilde sahaya çıkacak. İngiliz gazeteciler, özellikle Türkiye'nin genç ve dinamik kadrosunu ve son dönemdeki formunu ön plana çıkararak bu maça dair değerlendirmelerde bulundu. bonus veren siteler

2024 ve 2025’te Emekli Maaşları Nasıl Etkilenecek? İşte Yeni Düzenleme Detayları 2024 ve 2025’te Emekli Maaşları Nasıl Etkilenecek? İşte Yeni Düzenleme Detayları

Vincent, Türkiye'nin EURO 2024'teki etkileyici performansı ve son dönemdeki formuyla bu grupta favori olarak öne çıktığını belirtti. Galler'in, yeni teknik direktör Craig Bellamy yönetiminde bir dönüşüm sürecinde olduğunu vurgulayan Vincent, Türkiye'ye karşı oynanacak maçın ev sahibi takım için zorlayıcı olacağını ifade etti. İzlanda ve Karadağ'ın da Galler'e karşı mücadele edeceğini ekleyerek, Galler’in uluslararası arenada rekabet edebilmek için en iyi performansını sergilemesi gerektiğini söyledi.

Türkiye'nin Maça Yaklaşımı

A Milli Takım, genç ve formda oyuncularıyla sahaya mutlak 3 puan hedefiyle çıkacak. İngiliz gazetecilere göre Türkiye, grupta en güçlü rakip olarak görülüyor ve Galler'e karşı galibiyet için avantajlı konumda. Maçın sonucu, hem Türkiye'nin hem de grubun geri kalanı için önemli bir dönüm noktası olacak.