Malzemeler

1 yemek kaşığı domates salçası
Yarım yemek kaşığı biber salçası
3 yemek kaşığı sıvıyağ
1tatlı kaşığı tuz
1büyük soğan
Su

Hazırlanışı 
Fasulyeyi bir gece önceden ya da 3 saat önceden bir derin kaba alıp üzerini 3 parmak geçecek kadar suyla ıslatalım.
Yemeklik doğradığımız soğan ve yağı tencerede kavuralım rengi dönünce salçaları ekleyip 1 dk kadar kavuralım. Fasulyeyi tuzu ve üstünü geçecek kadar su ekleyelim.Düdüklü tencerenin kapağını kapatıp kaynayınca kısık ateşte 30 dk pişirelim

Artık Narla Cebelleşmeye Gerek Yok! Bakın Nasıl da Pratik Ayıklanıyor... Artık Narla Cebelleşmeye Gerek Yok! Bakın Nasıl da Pratik Ayıklanıyor...

Etli kuru fasulye:

Etli kuru fasulye yapmak için, 500 gram kuşbaşı eti kavurun ve fasulyelere ekleyin.

Fasulyeleri düdüklü tencerede pişirme:

Fasulyeleri düdüklü tencerede pişirmek için, tüm malzemeleri düdüklü tencereye ekleyin ve düdüklüyü kapatın. 15 dakika pişirin.