BÜYÜKŞEHİRDEN ÜNİVERSİTELİ GENÇLERE DESTEK BÜYÜKŞEHİRDEN ÜNİVERSİTELİ GENÇLERE DESTEK

 Yine yaşantımız gereği, sağlıklı beslenmek ve her türlü yiyeceklerden faydalanmak da gerekir. Etrafımız bizlerin sağlıklı bir şekilde beslenebilmesi için farklı besinlerle donatılmıştır. Eğer vücudumuzda bazı yapı taşları eksik olursa onun işleyişinde de bazı problemler meydana gelebilir. Bu durumda istenmeyen rahatsızlıklar yaşanabilir ve yaşam standartlarımız düşebilir. Magnezyum da vücudumuz için önemli mineraldir.Magnezyum eksikliği belirtileri nelerdir konusu önemlidir bu nedenle oldukça dikkatli olmak gerekir. İşte magnezyum almadığımızda vücudumuzda ortaya çıkabilecek belirli başlı sorunlar şu şekilde özetlenebilir:

• Kas Krampları ve Titremeler

• Yorgunluk ve Zayıflık

• Sinir Problemleri, Depresyon

Mutlu Bir Yaşam Sürebilmek için Neler Yapılması Gerekir?

Genellikle sinir problemleri veya depresyonlar, bizlerin daha az yemesine neden olur. Kendimizi genellikle depresif hissettiğimiz zamanlarda bir şey yiyip içmek istemeyiz. Bu nedenle vücudumuzun işleyişinde bozukluklar meydana gelebilir ve hayatımız bu durumdan olumsuz bir şekilde etkilenebilir. 

Sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürdürebilmek için hem fiziksel hem de psikolojik anlamda kendimize dikkat etmemiz gerekir. Fiziksel koşulları iyileştirebilmek için spor yapabilir, sigaradan uzak durabilir veya farklı aktiviteler yapabiliriz. Yine çalışmak, farklı hobiler edinmek veya yeni insanlarla tanışarak, stresten uzak kalmak da yaşantımızda önemli değişikliklere yol açacaktır.