Samsun Üniversitesi Rehberlik ve Tanıtım Günleri 24 Temmuz’da başlıyor. 24 Temmuz- 8 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Samsun Üniversitesi Rehberlik ve Tanıtım Günleri’nde aday öğrenciler Rektörlük Ofisinde hafta sonu da dahil saat 13.00-15.30 saatleri arasında Samsun Üniversitesi Akademisyenleri ile tanışarak, hem ilk üniversite deneyimlerini yaşayacak hem de, Samsun Üniversitesi Akademisyenlerinden yüz yüze bilgi alma imkânı bularak merak ettikleri fakülte ve bölümleri tanımış olacaklar.

Rektör ve Rektör Yardımcılarıyla Soru Cevap

Ayrıca aday öğrenciler Rehberlik ve Tanıtım Günleri kapsamında Zoom üzerinden çevrimiçi gerçekleştirilecek olan ve Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Bilgin, Prof. Dr. Salih Kesgin ve Prof. Dr. Selahattin Kaynak’ın katılacağı “Rektör ve Rektör Yardımcılarıyla Soru Cevap” temalı etkinlik ile Samsun Üniversitesini tanımak için eşsiz bir fırsata sahip olarak tercihlerine yön verebilecekler.

Öğretim Üyeleriyle Soru Cevap

Samsun’da Uyuşturucu Operasyonu: 33 Gözaltı, Büyük Miktarda Madde Ele Geçirildi Samsun’da Uyuşturucu Operasyonu: 33 Gözaltı, Büyük Miktarda Madde Ele Geçirildi

Diğer taraftan Samsun Üniversitesi tüm fakülte ve yüksekokullarından akademisyenlerin Zoom üzerinden çevrimiçi katılım göstereceği “Öğretim Üyeleriyle Soru Cevap” temalı etkinlik ile öğrenciler Samsun Üniversitesinin fakülte, bölüm ve programlarının içeriği, puan ve sıralamaları, araştırma ve geliştirme faaliyetleri, barınma ve ulaşım imkânları, sosyal ve kültürel aktivitelerine ilişkin merak ettikleri tüm soruların cevaplarına ulaşma şansını da yakalayacaklar.

Benimsediği “Duvarsız Üniversite Modeli” ile yükseköğretime yeni bir soluk getiren ve Türkiye’nin yükselen yeni eğitim değerleri arasında parlayan Samsun Üniversitesi “Nitelikli Toplum İçin Nitelikli Üniversite” hedefi için tüm aday öğrencilerini İlkadım ilçesi Zafer Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, No:33 adresinde bulunan Rektörlük Şehir Ofisi’ne davet ediyor.