Evde paket işi, ev hanımlarının evlerinde oturarak para kazanmalarını sunan çok güzel bir sistem. Bu sitem evde ek iş yapmak isteyenler için büyük bir fırsat. İşte haberin ayrıntıları...

Birçok sektörde faaliyetlerini sürdüren firmalar, gıda, kozmetik, tekstil ve promosyon malzemeleri gibi farklı ürünlerin paketlemesini evde yaptırma için ev hanımlarına başvuruyorlar. Paketleme işiyle pek çok kadının mutfak masraflarına katkı sağlayarak kendi ihtiyaçlarını karşılamak için büyük fırsat sunuyorlar. Ek gelir elde etmek isteyen emekli, ev hanımları ya da ek iş isteyenler başvuru yapabilir.

Evde paketleme işi için başvurular nasıl ve nereden yapılıyor?

Hanımlar çocuklarından dolayı evlerinden çalışmayı tercih ediyorlar. Bunun içinde nereye başvuru yapacaklarını sık sık araştırıyoruz. Evde paketleme işi için gelen olarak İŞKUR’un internet sitesinden başvuru yapılıyor. İŞKUR’un resmi internet sitesine girdikten sonra iş arama yerine ‘evde paketleme’ yazıp kategorileri belirttikten sonra ilgili ilanlar karşınıza çıkar ve kendinize uygun işe başvuru yapabilirsiniz.  

Fakat burada dikkat etmeniz bir konu var sosyal medya ve diğer sayfalarda bu tür işler ile ilgili çok fazla ilan yayınlanmaktadır, siz siz olun bunlara kesinlikle inanıp başvuru yapmayın. Evde paketleme işi için sadece ama sadece İŞKUR’un resmi sitesinden başvuruda bulunun. Çünkü insanların çok fazla bu tür ilanlara denk gelip dolandırıldığı biliniyor. Bundan dolayı da güvenli olan resmi kanallar üzerinden başvuru yapmanızı öneriyoruz. Eğer daha fazla bilgi ve fırsat hakkında bilgi almak istiyorsanız İŞKUR’un resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan'dan Otogar Taşınması Açıklaması Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan'dan Otogar Taşınması Açıklaması