Araba sahibi olanlar için TÜVTÜRK yıllık yapılan araç muayeneleri daha pratik ve hızlı yaptırabilmeleri için farklı bir mobil istasyon uygulamasını piyasaya sürdü. Her araç sahibi 2 yılda bir araçlarını mecburi olarak muayene ettirmeleri gerekir. Söz konusu olan bu uygulama sayesinde araç muayene çok daha kolay bir hale geldi. Araç sahipleri için kolaylık sağlayan bir uygulama oldu.

Araç muayene için yeni bir uygulama

77 il için faaliyette olan TÜVTÜRK mobil istasyonlar sayesinde randevu verilerek muayene fırsatı başlattı. Söz konusu olan bu mobil istasyonların araç sahiplerini oldukça rahatlatacağı düşünülüyor. Belirli zamanlarda mobil istasyonlar ilçeleri de gezerek arabası olanlar için ayağa hizmet sunmayı da planlıyorlar.

Traktör, motosiklet, otomobil ve benzeri araçlar yararlanabilirken, emisyon ölçümü bazı istasyon ve ilçe sınırlarında yapılıyor. Emisyon ölçümleri yetkili istasyonda yapılmadığı zaman mobil muayene araçları bu hizmette bulunmamaktadır. Traktörü olanlar hem sabit istasyonlardan hem de mobil istasyonlardan işlemlerini gerçekleştirme imkanına sahip oldukları için oldukça rahatlayacaklar.

Samsun Şehir Hastanesi İnşaatında Taşeron Krizi: Elektrik Firması İş Bıraktı Samsun Şehir Hastanesi İnşaatında Taşeron Krizi: Elektrik Firması İş Bıraktı

Araç sahipleri TÜVTÜRK resmi internet sitesinden yayınlamış olduğu mobil uygulama hizmetlerinden yararlanmak için rezervasyon yaptırabilirler. Yeni geliştirilen bu uygulama sayesinde araç sahiplerinin araç muayenelerini daha hızlı ve rahat bir şekilde yapmalarına yardımcı olacak gibi görünüyor. Üstelik istasyona ulaşımda sıkıntı yaşayan insanlar içinde oldukça güzel bir uygulama.