Samsunspor Ankara'da Gençlerbirliği deplasmanında da 3 puanla tanışamadı.

Samsunspor geçtiğimiz hafta Bursaspor maçında galibiyeti kaçıran taraftı, açıkçası 1 puan kazanan değil 2 puanı kaybeden taraf olmuştu.

Bu kez roller değişti.

Ankara'da 2 puan kaybeden taraf Gençlerbirliği, 1 puan alan taraf ise Samsunspor oldu.

Samsunspor rakipten dönen topları alamadı, orta sahada topu kapıp üçüncü bölgeye hızlı çıkamadı, topu kanatlara açamadı, kanatlara taşıdığı zamanlarda etkili orta yapamadı, etkili orta yaptığı zamanda da son vuruşları yapamadı.

Kısacası kazanmak için gereken hiç bir şeyi yapamadı.

Zaten Samsunspor'un oyuncu değişikliklerine bakarsanız orta sahanın etkisiz olduğu anlaşılır.

Hasan haftalardır kötü oynuyor, Saviçeviç etkisiz, Osman ise eski Osman'dan çok uzak.

Bu kötülere son haftalarda bir de genç Yunus Emre eklendi.

Gençlerbirliği'nde Metehan'ın köşe atışından gelen topa vurduğu kafada Yunus Emre rakibinin yanında adeta topa eşlik etti.

Maçın son dakikasında ise yapılan hata affedilir gibi değil. Samsunspor'u yenilgiden son dakikada futbol mucizesi kurtardı.

Samsunspor'da inanılmaz bir form düşüklüğü var.

10 üzerinden 7 puan verilecek bir futbolcunun olmadığı takımın nasıl maç kazanacağı bilinmez ama bilinen bir şey var, Samsunspor süper lige çıkmak istiyorsa yani ilk 6 takım arasında yer alacaksa bu tempo yetmez.

Samsunspor'un vites yükseltmesi gerekiyor.

Koskoca 90 dakikada akılda kalan 2 pozisyon var.

Bir tanesi ilk yarının son dakikasında Tomane'nin bomboş kafa şutunun auta gitmesi; ikincisi ise ikinci yarının son dakikasında Gençlerbirliği'nin bom boş kaleye topu atacağı sırada oyuncunun inanılmazı başarması ve topu dışarı atması.

Başka ne var derseniz izleyenler için çile var işkence var.