Sertleşmeye En İyi İlaç Yerine Mutluluk Çubuğu Tedavisi

Sertleşme bozukluğu, erkeklerde sıklıkla karşılaşılan cinsel işlev bozukluklarının başında yer almaktadır. Cinsel birliktelik için ihtiyaç duyulan sertliğe ulaşamamak olarak tarif edilmesi mümkündür. 

Bu rahatsızlığı yaşayan erkek hastalarda, çözüme ulaşılamadığı takdirde psikolojik problemler de ortaya çıkabilmektedir. Sertleşme sorunu cerrahi müdahaleyle iyileştirilebilse de sertleşmeye en iyi ilaç penil protezdir.

Penil Protez (Mutluluk Çubuğu) Nedir?

Arbitraj Nedir? Nasıl Yapılır? Arbitraj Nedir? Nasıl Yapılır?

Sertleşme, penis içerisinde yer alan ve corpus cavernosum isimli kanalların kanla dolması sonucunda meydana gelmektedir. Bu kanalların işlevini yerine getirememesi durumunda mutluluk çubuğu olarak nitelendirilen çubuklardan yararlanılır. Bu çubuklar, bükülebilir bir yapıya sahiptir ve kanallara yerleştirilir. Protezlerin varlığında sertleşme problemi kalıcı olarak tedavi edilmiş olur.

Penil protez Hangi Durumlarda Kullanılır? 

Erkek hastaların yaşam kalitesini ciddi derecede düşürebilen sertleşme bozukluğu farklı nedenlerle ortaya çıkmaktadır. Diyabet, penis eğriliği, yetersiz fiziksel aktivite ve damar sertleşmesi; bu nedenlerin başında yer almaktadır.

Üroloji bilim dalının ilgilendiği bu rahatsızlık ilaç kullanımı ve cerrahi müdahale sonucunda tedavi edilebilir. Yalnız bazı hastalarda tedaviye yanıt alınamaması gibi durumlarla da karşılaşılabilmektedir. Penil protez, tedaviye cevap vermeyen hastalar için kalıcı bir öneri olarak değerlendirilmektedir.

Protez Kullanan Hastaların Şikayetleri Nelerdir?

Penil protez yerleştirilen hastalarda doğal yollardan ereksiyon olmak mümkün olmamaktadır. Ameliyat sonrasında hastaların en çok yakındığı şikayet ise penis boyunun kısalmış olmasıdır. Bu durum ameliyattan bağımsız olarak gerçekleşir.

Prostatı alınan ya da uzun yıllar erekte olmakta problem yaşayan kişilerde boy kısalması normaldir. Üç parçalı protezlerle penis kalınlığının yanında boyunun uzatılması de hedeflenmiştir. Söz konusu şikayet tamamen olmasa da kısmi olarak iyileştirilmiştir.

Mutluluk Çubuğu Çeşitleri Nelerdir?

Mutluluk çubuklarının, özelliklerine göre üç kategoride toplanması mümkündür. Bunlar; Tek, Üç Parçalı X ve Üç Parçalı AX olarak isimlendirilmektedir.

Tek Parçalı: Bükülebilen ve gizlenebilen bir yapıya sahiptir. Ömür boyu kullanım garantisi sunulmaktadır.

Üç Parçalı X: Enine genişleme özelliği bulunmaktadır, yani şişirilebilir yapıdadır. Pompa ve rezervuar özelliğine sahip olup, tek parçalı penil protez gibi ömür boyu garantilidir.

Üç Parçalı AX: Penil protezler arasında en gelişmiş olanıdır. Şişirilerek hem enine hem de boyuna genişletilebilmektedir. Bükülebilir, gizlenebilir ve pompa özelliğine sahiptir. Tüm bunlara ek olarak, ömür boyu garantisi vardır.

Çubuklar arasında tek parçalı olan, hastaların doğal ereksiyon hissine yaklaşmasını sağlamaktadır. Ayrıca, ürün 135 derece bükülebilir. Tüm penil protezlerde günün her saatinde ücretsiz danışma mümkün olmaktadır.

Protez çeşidine bağlı olarak hastaların hissiyatları da değişiklik gösterebilir. Tek parçalı çubuk sürekli sertlik (ereksiyon hali) verdiği için hissedilebilirdir. Bu protez, zaman zaman dışardan belli olabilmektedir. Ancak Üç Parçalı X ve Üç Parçalı AX kullanan hastalar, işlemden birkaç hafta sonra rahat olduklarını belirtmektedir.

Operasyondan ne kadar zaman sonra cinsel ilişkiye girilebileceği de yine protez türüne göre değişmektedir. Üç parçalı çubuklar için bu süre 6 – 8 hafta arasında değişmektedir. Ancak hekim onayı alınmadan cinsel ilişkiye girilmemelidir.

 Penil Protezin Avantajları Nelerdir?

Penil protez, ereksiyon sıkıntısı yaşayan hastalar için kalıcı ve etkili bir çözüm önerisidir. Ürünün çeşitlerine göre geniş bir fiyat yelpazesi vardır, her bütçe açısından ulaşılabilirdir. Protezlerin kullanımı oldukça basittir. Hatta el ve parmaklarında sorun olan kişiler de protezleri efektif biçimde kullanabilirler.

Penil proteze sahip bireyler, boşalma sırasında herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmazlar. Ürün varlığı kişideki spermin kalitesini de negatif yönde etkilemez. Penil protez tedavisi, SGK (Sosyal Güvenlik Kurumu) tarafından kapsamaya alınan bir konudur. Hasta bilgileriyse KVKK düzenlemesine göre gizli tutulmaktadır.

Detaylı bilgi için https://www.mutlulukcubugu.com sitesini ziyaret ediniz.