Samsunspor-Konyaspor Maçı Sonrası Gerginlik: Taraftar Hakem Kararlarına Tepkili Samsunspor-Konyaspor Maçı Sonrası Gerginlik: Taraftar Hakem Kararlarına Tepkili

Teknolojik alanda çalışmalar yapan Ocakçı Holding, bir il de drone fabrikası kurmak için adım attı. Kurulacak olan drone fabrikası İzmir merkezli olup hangi il de kurulacağı da belli oldu. O il çok şanslı. Daha çok teknoloji alanında çalışmalarını yürüten İzmir’de yer alan Ocakcı Holding bu defada drone fabrikası kuracağı il belli oldu. Drone fabrikası kurulacak olan il resmen uçacak.
İzmir’de bulunan Ocakcı Holding, bir süredir alt yapı ve analiz çalışmalarını gerçekleştiği drone fabrikasında oldukça önemli bir aşamaya geldiklerini bildirdi. Üstelik fabrikanın kurulacağı ilde belli oldu.
Drone fabrikasının kurulacağı il Yozgat olarak belirlendi. Ocakcı Holding Yozgat’ta  drone fabrikası kuracağını resmen ilan etti. Hatta bu konu ile ilgili televizyon kanallarında reklamlarda yayınlanmaya başladı.
Yozgat’ta Ocakcı Holding’in kuracağı drone fabrikası işi ART Mimarlık ile işbirliği yaparak hayata geçirilecek. Bu kapsamda iki şirket arasında protokol düzenlenerek imzalar atıldı.
Sedat Ocakcı drone fabrikası konusunda “ Yozgat ilinde yeni bir döneme imza atıyoruz. Başlıyoruz “ ifadesini kullandım. Bu konu hakkında ekonomi çevreleri ise drone fabrikasının Yozgat’ın sanayi ve teknoloji alanındaki potansiyelini artıracağını belirttiler. Üstelik Yozgat’ta  kurulacak olan drone fabrikası sayesinde o bölgede yeni bir iş olanağı doğarken, Ülkemizin de teknoloji konusunda büyümesine katkı sağlayacağı konusunda da vurgu yaptı.