Eylül 2024 Enflasyon Raporu: Rakamlar Ne Anlama Geliyor? Eylül 2024 Enflasyon Raporu: Rakamlar Ne Anlama Geliyor?

8 ve 19 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak bu indirim fırsatlarıyla Tarım Kredi Kooperatif Marketler Zinciri, müşterilerine ekonomik alışverişin kapılarını aralamaya devam ediyor.
Tarım Kredi Kooperatif Marketleri İndiriminde Hangi Ürünler Var?
Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, ekim ayında tüketicilere yönelik çeşitli indirimler sunuyor. 10 ve 19 Ekim tarihleri arasında, yağ, et, peynir, sucuk, zeytin ve çay gibi temel ihtiyaç ürünlerinde cazip fırsatlar bulunuyor. Bu indirimler, ekonomik alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar için oldukça önemli bir fırsat sunuyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın özellikle kâr amacı gütmeyen bir kuruluş olarak değerlendirdiği Tarım Kredi Kooperatif Marketleri Zinciri, indirim konusundaki kararlılığını sürdürüyor. 3 ve 5 Ekim tarihleri arasında ise özel bir indirim dönemi daha başlamıştı. Et, peynir, reçel ve tuvalet kâğıdı gibi temel ihtiyaç ürünlerinde bu dönemde de ekstra indirimler ile sunulmuştu.
Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, bu indirimleri sosyal medya hesapları üzerinden de duyurmuş ve vatandaşların bu fırsatlardan haberdar olmalarını sağlamıştır. Tüketiciler, bu indirimlerle aile bütçelerini daha verimli bir şekilde yönetme fırsatına sahip olacaklar. Hem temel ihtiyaç ürünlerindeki kaliteyi koruyarak hem de uygun fiyatlarla alışveriş yapma imkânı sunan Tarım Kredi Kooperatif Marketler Zinciri, ekim ayında da vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.