Kripto para piyasası oldukça popüler hale geldi ve hem ulusal hem uluslararası anlamda oldukça fazla kripto para borsası mevcut ve bu borsaların tamamının ayrı ayrı takip edilmesi zaman zaman zor olabiliyor. Ayrıca çok fazla sayıda kripto para birimi de var ve kripto paralarla ilgili verilerin güncel olarak takip edilmesi de yatırımcıları zorlayabiliyor.

21 Milyon Nedir?

21Milyon Türkiye’de bulunan kripto para borsalarını ve tüm pariteleri tek bir platformda toplayarak kripto para piyasalarıyla ilgili verileri anlık olarak takip edilebilmesine imkan tanıyor.

Platformun açıklamalarına göre 21 Milyon ile kullanıcılar bir yandan Türk kripto para borsalarını takip edebilirken bir yandan da istedikleri borsaları belirli kriterlerde karşılaştırabiliyorlar. Kullanıcı, borsaları karşılaştırmak istediğinde yorumlara göre, parite sayısına göre, 24 saatlik son işlem hacmine göre, 21 Milyon puanına göre, açıldığı tarihe göre verileri görebiliyor ve şu anda 13 kripto para borsası hakkında detaylı bilgiye sahip olabiliyor.

21 Milyon platformunda ayrıca Türk borsalarında işlem gören tüm kripto paralar ve bunlarla ilgili bilgilerin yanı sıra 1/7/30 günlük sürelerle kazandıran ve kaybettiren kripto paraların verilerine ulaşılabiliyor. Türkiye’deki kripto paralar sekmesinde şu anda 103 adet kripto para bulunuyor. Bu kripto paralar arasında; Ripple (XRP), Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Tether (USDT), Dogecoin (DOGE), Cardano (ADA), Litecoin (LTC) ve Bittorrent (BTT) gibi birçok kripto para yer alıyor. Kullanıcılar bu kripto para birimlerinin fiyatlarını anlık olarak Türk Lirası bazında takip edebiliyor ve hangi borsalarda işlem yapıldığını hacim ve diğer bilgilerle birlikte görebiliyor. Buna ek olarak kullanıcılar bazı göstergeleri gizleyerek sadece istedikleri göstergelerin kalmasını da sağlayabiliyor.

21 Milyon’un Avantajları

21 Milyon kullanıcıları gündemi platform üzerinden takip edebiliyor. Haberler sekmesinden gündem ile ilgili önemli başlıklara ve son dakika gelişmelere ulaşılabilir. Ayrıca yeni yayınlanan haberler ana sayfaya canlı olarak düşüyor.

PUBG Mobile Hesap Satın Alarak Oyun Deneyiminizi Üst Seviyeye Taşıyın PUBG Mobile Hesap Satın Alarak Oyun Deneyiminizi Üst Seviyeye Taşıyın

Ayrıca 21 Milyon’da fiyatlar Türk Lirası üzerinden kullanıcılar ile paylaşılıyor. Bu da kripto para birimlerini TL bazında takip etmek isteyen kullanıcılar için büyük kolaylık sağlıyor. Çünkü benzer platformlar genellikle dolar bazında veri sağlıyor ve bu da TL takibinde çeşitli sorunların yaşanmasına sebep olabiliyor. 21 Milyon böylece bir problemi daha çözmüş oluyor.