Bu kadarı ile ülkemizde satacağı ilk araç modeli ise en ucuz Sedan aracı Alsvin olarak belirlediler. İşte haberin detayları....

Çin'deki en büyük araba firmalarından birisi olarak biline  Changan Türkiye pazarına nihayet girmeye karar verdi. Bu kadarı ile ülkemizde satacağı ilk araç modeli ise en ucuz Sedan aracı Alsvin olarak belirlediler. İşte haberin detayları....

Ülkemiz araba üreticilerinin dikkatini çekmeye devam etmektedir. Önümüzdeki aylarda Türkiye otomobil pazarında yerini alacak üretici firmalardan birisi de Changan. Ülkemizde satacaklar ilk araç ise Alsvin marka araç olacak.

Alsvin genel görünümüyle Egea’yı anımsatan araç olsa da donanım olarak çok bir şey vaat etmiyor. Aracın çok güçlü bir motoru da yok. Ayrıca yapılan çarpışma testlerinden de 3 yıldız almayı başardı. Ama bu kadar olumsuzluğa rağmen çok iyi  bir fiyata  satışa sunuluyor.

Türkiye’de 290.000 TL'lik araç satışa sunuluyor! Fiat Egea’nın pabucu dama mı atılıyor?

Ucuz Araba geliyor

Günümüzde Türkiye’deki en uygun araç fiyatı 500.000 TL olmuş durumda. Böyle bir durumda da 300.000 TL’nin altında bir fiyata Türkiye pazarına gitmesi gerçekten çok müthiş bir durum.

Türkiye pazarına Alsvin marka aracın girişi önümüzdeki Kasım ayında kadar giriş yapacağı belirtiliyor. Fakat Ekim ayında ön satış yapılacak. Günümüzdeki fiyatları ve kurları göz önüne alırsak Alsvin’in satış  fiyatı vergilerde dahil olmak üzere 290.000 TL civarı olacak. Ama bu durumda ortaya çıkacak ek vergilerde önem arz ediyor. Geçtiğimiz günlerde Çin’den gelecek olan  elektrikli otomobillere ek vergi çıkmıştı.

Ocakta Emekli Maaşı Zamları: En Düşük Maaş Ne Kadar Yükselecek? Ocakta Emekli Maaşı Zamları: En Düşük Maaş Ne Kadar Yükselecek?