Mehmet UZEL Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından Pazar günü üçüncüsü düzenlenecek olan Mimar Sinan temalı Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu Tanıtım Toplantısı’na katıldı.

Başkan Büyükkılıç’ın “150. Yılda 150 Proje” kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından, 24 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek Mimar Sinan temalı 3’üncü Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu tanıtım toplantısı düzenlendi.

Mimar Sinan Parkı içerisinde gerçekleşen tanıtım toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Milletvekilleri S. Bayar Özsoy ile Murat Cahid Cıngı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Elcuman, Spor A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Somtaş ve sponsor temsilcileri katıldı. grandpashabet

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tanıtım toplantısında, koşucu tişörtleri, çanta, madalya ve kupa tanıtım gösterileri yer aldı.

Başkan Büyükkılıç, toplantıda yaptığı konuşmada, “Kayseri’mizin daha diri, daha dinamik her alanda olumlu yönüyle kendisinden söz ettiren bir şehir olarak tanıtımını önemsiyoruz. Bu konuda şanslı olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Çok değerli valimize ne zaman şehrimiz ile ilgili bir konu olsa yanına varıyoruz, paylaşıyoruz, bize her türlü desteği kayıtsız şartsız veriyor, kendisine şehrimiz adına teşekkür ediyoruz” dedi.

Kayseri’de spor alanında yapılan çalışmalardan bahseden Büyükkılıç, “Şehrimizi spor alanında en iyi şekilde temsil etmek ve ettirmek için çalışmalarımızı yine değerli valimizle, gençlik ve spor il müdürümüzle uyum içerisinde yapmaya özen gösteriyoruz. Geçtiğimiz hafta sonu şehrimizde atlı okçuluk ile ilgili çalışmalar vardı. Konfederasyon başkanı çok değerli Bilal Erdoğan Bey de teşrif ederek, bizleri yüreklendirdi, yapılan tesislerle ilgili desteklerini esirgememişti, bu alanda da desteklerini esirgemeyeceklerini ifade ederek şehrimizden ayrıldılar” diye konuştu.

12 AY TURİZMİN MERKEZİ OLACAK ERCİYES’TE SICAK SU MÜJDESİ

Başkan Büyükkılıç, Erciyes Kayak Merkezi’ni sıcak suyun bulunması ve yüksek irtifa kamp merkezi ile 12 ay turizmin merkezi haline getireceklerini belirterek, şunları söyledi: “Şehrimizin spor alanında özellikle kayak merkezi olarak amiral gemisi olan Mehmet Özhaseki bakanımızın da kulaklarını çınlatarak, Erciyes’i bir marka haline getirip, kayak alanında uluslararası standartlarda bir kayak merkezi oluşmasında yapmış olduğu çaba ve emeklerden dolayı teşekkür ediyor, buradan dualarımızı iletiyoruz. Erciyes Kayak Merkezi’mizi sadece bir kayak ile anılmaktan öte yüksek irtifa merkezi olarak sporun her çeşidinde bir doktor olarak, oksijenizasyon önem arz eden yaklaşım içerisinde 6 tane saha, çok amaçlı kapalı spor salonu, olimpik yüzme havuzumuzu da yapmak suretiyle tamamladığımızı, 2 sahayı da seneye ilkbaharla yapacağımızı paylaşırken, yüzümüz gülüyor, Erciyes’imizde sıcak suyun bulunmasıyla da Erciyes’imiz 12 ay adeta turizmin merkezi haline gelecek diye bu müjdeyi de paylaşıyoruz.”

Fenerbahçe Satmam dediğini Gözden çıkartı! Benfica Hazırlıkları Başlattı! Fenerbahçe Satmam dediğini Gözden çıkartı! Benfica Hazırlıkları Başlattı!