Yabancıdan yabancıya araç hizmeti için bizleri güvenle tercih edebilirsiniz. 30 yılı aşkın süredir bu sektörde hizmet sunan bir firma olarak uluslararası araç alım satımı ve yabancıdan yabancıya araç üzerine profesyonel hizmet sunmaktayız. Yabancıdan yabancıya araç alım satım üzerine merak ettiğiniz tüm detayları bizlere danışabilirsiniz. Firmamızı tercih etmeniz için pek çok sebep bulunmaktadır;

·       Uzman ekip

·       Güvenilir marka kimliği

·       Yeniliğe açık vizyon

·       Tek adresten araç alım imkanı

·       Uygun fiyat politikası

Taxfreecar olarak müşterilerimize detaylı hizmet vermekteyiz. Prosedürün işleyişi hakkında güncel bilgi sahibi olmak isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Turing Teminat Bedeli Nedir?

Turing teminat bedeli prosedür gereği önemlidir. Yabancı kişilerin ikamet yerine gönderilen ve özel kullanım gerektiren araçlarını kasko değeri üzerinden ödenen bir ödenektir. Bu ödenek kişilerin araçlarını vergisiz bir şekilde ülkemizde kullanabilmesini sağlar. Turing teminat bedelini hesaplatmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca örnek hesaplamaları da sitemizde görüntüleyebilirsiniz.

Ülkemizde 3 çeşit gümrük teminat yatırma yöntemi vardır. Bu yöntemleri nakit döviz metodu, sponsor firma desteği ve emlak ipotek dahilinde teminat şeklinde sıralayabiliriz.

1.     Nakit döviz metodu; Mevcutta olan mevduatınızı Euro veya Dolar şeklinde ya da Türk Lirası olan mevduat hesabınızı döviz üzerinden teminat gösterebilirsiniz.

2.     Sponsor firma desteği; Expat olarak çalışmış olduğunuz şirketi sponsor olarak gösterebilirsiniz. Bu durumda şirket tarafından banka limitleri doğrultusunda adınıza banka teminat mektubu verilmektedir. Böylece nakit kullanmadan banka teminat mektubu ile teminat işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

3.     Emlak ipoteği ile Turing teminatı; Türkiye’de bulunan kendi adınıza ya da birinci derece akrabanızın üzerine kayıtlı ev ve emlak gibi mülkleri ipotek olarak gösterebilirsiniz.

Bizler Taxfreecar olarak müşterilerimize teminat mektubu üzerine destek sağlamaktayız. Türkiye’de pek çok banka Turing teminat sistemini uygulamamaktadır ancak şirketimiz anlaşmalı olduğu bankalar sayesinde Turing teminat işlemini kısa sürede çözecektir. Şirketimiz Turing teminat mektubu işlemlerinizi cüzi bir danışmanlık bedeli karşılığında hallederek sizlere vakitten tasarruf sağlamaktadır. Bu sayede dosyanız eksiksiz bir şekilde ön başvuruya açık hale getirilmektedir. Detaylar için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kimler Turing Teminatlı Tax Free Otomobil Satın Alabilir?

Pek çok kişi Turing teminatlı tax free otomobil satın alıp alamayacağını merak etmektedir. Turing teminatlı tax free otomobil satın alabilecek kişiler şu şekildedir;

Paslanmaz Çelik Paketleme Makinalarının Avantajı Nedir? Paslanmaz Çelik Paketleme Makinalarının Avantajı Nedir?

·       Çalışma izni ile ikamet ederek özel şirket ya da kamu kuruluşlarında çalışan yabancılar

·       Yüksek öğrenim yapan yabancı öğrenciler

·       Emekli olan yabancılar

·       YÖK tarafından çalışma izni almış öğretmenler

·       Federasyona bağlı yabancı sporcular

·       Ana ikameti yurtdışında olan bireyler

·       Mavi ya da pembe kart sahibi olarak Türkiye’de görev yapan çalışanlar, öğrenciler ve emekliler

Peki, kimler Turing teminatlı tax free otomobil satın alamaz?

·       Türk vatandaşları, çift uyruklu Türk vatandaşları

·       Sadece oturma izni bulunan, çalışma izni bulunmayan yabancılar

Bu kişiler Turing teminatlı tax free otomobil satın alma hakkına sahip değildir. Turing teminatlı tax free araç satın alma işlemleri için bizleri arayabilirsiniz. Sizleri en doğru şekilde yönlendireceğimizden ve kaliteli araç stoğu sunacağımızdan emin olabilirsiniz. Şirketimiz araç alım satım uzman personelleri ile vergisiz alım satım işlemlerinizde sizlere en doğru yolu gösterecektir. Yabancıdan yabancıya araç satma başta olmak üzere Turing işlemleri, plaka oto gümrükleme, mavi plaka oto gümrükleme, misafir oto gümrükleme, ruhsat-plaka ve sigorta işlemleri üzerine firmamızdan danışmanlık alabilirsiniz. Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.