Karayollarında Güncel Durum: Hangi Yollar Kapalı, Hangi Yollar Açık? | 17 Eylül 2024 Yol Durumu

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu

Muallimköy Kavşağı-Altınova Kavşağı Arası

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu’nda önemli bir bakım-onarım çalışması başlayacak. Muallimköy Kavşağı ile Altınova Kavşağı arasındaki İzmir istikametinde, Osmangazi Köprüsü Güney Yaklaşım Viyadüğü çıkışında 17 Eylül 2024 tarihinde sol ve orta şeritler trafiğe kapatılacak. Trafik akışı sağ ve emniyet şeritlerinden sağlanacak. 18-19 Eylül 2024 tarihlerinde ise İzmir istikametinde bant aktarımı yapılacak, İstanbul istikametinde ise çift yönlü trafik uygulanacak. Çalışmalar 19 Eylül 2024 tarihinde sona erecek.

Aydın Çevre Yolu

Aydın-Denizli Otoyolu Bağlantısı

Aydın Çevre Yolu’nda, Aydın-Denizli Otoyolu ile bağlantı noktasında Değişken Mesaj İşareti (DMİ) montajı için temel kazıları yapılıyor. Bu nedenle, 16-18 Eylül 2024 tarihlerinde Aydın-Denizli istikametinde şerit daraltması uygulanacak ve trafik kontrollü olarak sağlanacak.

Anadolu Otoyolu

Bolu (Doğu) - Yeniçağa Kavşağı Arası

Anadolu Otoyolu'nun Bolu (Doğu) ile Yeniçağa Kavşağı arasındaki 20-22. km'lerde üstyapı onarımı nedeniyle trafik Ankara istikameti boyunca kapalı olacak. Trafik, diğer istikametten çift yönlü ve kontrollü olarak sağlanacak. Bu güzergah üzerinde 1 şerit İstanbul yönüne, 2 şerit ise Ankara istikametine açık olacak.

İzmir Çevre Otoyolu

Onur Mahallesi Kavşağı ile Karşıyaka Kavşağı Arası

Şampiyonlar Ligi Puan Durumu: 2024-2025 Sezonunda Hangi Takım Lider? Şampiyonlar Ligi Puan Durumu: 2024-2025 Sezonunda Hangi Takım Lider?

İzmir Çevre Otoyolu’nda, Onur Mahallesi Kavşağı ile Karşıyaka Kavşağı arasındaki derz çalışmaları nedeniyle 25 Ağustos 2024 - 20 Eylül 2024 tarihleri arasında iki şerit araç trafiğine kapatılacak. Ulaşım, diğer iki şeritten sağlanacak.

TAG Otoyolu

Aslanlı Tüneli ile Nurdağı Kavşağı Arası

TAG Otoyolu’nda Aslanlı Tüneli ile Nurdağı Kavşağı arasındaki 5-7. km’lerde “Deprem Hasarları ve Üstyapı Onarım Çalışmaları” kapsamında bant aktarımı yapılacak. Adana istikametinde iki yönlü ve kontrollü olarak ulaşım sağlanacak.

Samsun-Ordu Yolu

63-83. Km Arası

Samsun-Ordu yolunun 63-83. km’leri arasındaki çeşitli kesimlerde bakım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak gerçekleştiriliyor. Bu güzergahı kullanacak sürücüler, geçici trafik düzenlemelerine dikkat etmelidir.

Dursunbey-Harmancık-Tavşanlı Devlet Yolu

28-29 Km Arası

Dursunbey-Harmancık-Tavşanlı Devlet Yolu’nda 28-29. km’leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun bir kesimi trafiğe kapatılmıştır. Diğer kesimden iki yönlü trafik akışı sağlanmaktadır.

Beyşehir-Isparta Yolu

25-44 Km Arası

Beyşehir-Isparta yolunun 25-44. km’leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır. Sürücülerin bu güzergah üzerinde dikkatli olmaları önemlidir.

Bingöl-Solhan Yolu

35-38 Km Arası

Bingöl-Solhan yolunun 35-38. km’leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak gerçekleştirilmektedir.

Seyahat planlarınızı yaparken bu yol durumu bilgilerini göz önünde bulundurmanız, olası aksaklıkları önleyecektir. Karayollarında süren bu çalışmaların ne zaman tamamlanacağı ve yol durumu ile ilgili en güncel bilgileri Karayolları Genel Müdürlüğü’nün duyurularından takip edebilirsiniz. Güvenli ve sorunsuz bir yolculuk için, alternatif güzergahları ve trafik düzenlemelerini dikkate alarak yol almanızda fayda var.