ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HERHANGİ BİR OLUMSUZLUK YAŞANMAMASI ADINA TEYAKKUZDA

ALT YAPIDA YAPILAN YENİLİKLER SONUÇ VERDİ, SAHİL KESİMİNDE SEL VE SU BASKINI YAŞANMADI. YÜKSEK RAKIMLI İLÇELERDE ULAŞIMA KAPALI YOL BULUNMUYOR

Dün akşam saatlerinden itibaren yüksek rakımlı ilçelerde etkili olan kar yağışı, sahil kesimini 2 gündür etkisi alarak aralıksız yağan yağışlara karşı tedbiri üst düzeyde tutan Büyükşehir Belediyesinin sorumluluk alanında herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Karla mücadele kapsamında ulaşımda aksama yaşanmasına izin verilmezken, alt yapıda yapılan köklü değişikliklerle su baskınlarının önüne geçilmiş oldu.

KARLA MÜCADELE SÜRÜYOR

26 bin 378 kilometrelik yol ağında 456 araç ve iş makinesi, 560 personel ile göreve hazırlanan Büyükşehir Belediyesi, Akkuş, Gürgentepe, Mesudiye, Kabadüz, Korgan ilçelerinde karla mücadele çalışması gerçekleştiriyor.

2024 Emekli Promosyonları Zirveye Çıkıyor! 2024 Emekli Promosyonları Zirveye Çıkıyor!

Ulaşımda aksama yaşanmaması adına çalışmalarını gece boyunca sürdüren ekipler, yolda mahsur kalan ambulans ve sivil araçlara da yardımcı oldu. 

YOĞUN YAĞIŞ NEDENİYLE OLUMSUZLUK YAŞANMADI 

Sahil kesiminde etkili yağış nedeniyle ise geçmişte yaşanan sel ve su baskını gibi vakalara rastlanmadı. Altınordu, Ünye, Fatsa ve Perşembe’de alt yapıda yapılan yenilikler ve öncesinde alınan tedbirler sayesinde ise su baskını ve taşkın olaylarının önüne geçildi.