Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdesiyle uzatılan Aile Destek Programı kapsamında yapılan ödemeler, hane başına düşen aylık gelir aralığına göre değişiyor. Peki, kasım ayı Aile Destek ödemeleri yattı mı ve ne zaman yatacak? İşte detaylar!

Kasım ayının ilk günlerinde, Türkiye genelindeki vatandaşlar, Aile Destek Programı ödemelerinin hesaplarına yatıp yatmadığını merak ediyor.
Geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından müjdesi verilen Türkiye Aile Destek Programı, maddi olarak zor durumda olan ailelere destek olmayı hedefliyor.
Kasım ayı ödemeleri için açıklanan takvime göre, ödemelerin ayın 15’ine kadar hesaplara yatırılması planlanıyor.Aile Destek Programı ödemeleri, hane başına düşen aylık gelir aralığına göre farklılık gösteriyor.
Bu kapsamda ödeme tutarları şu şekilde belirlenmiştir:

SAMSUN’UN MİNİK İTFAİYE GÖNÜLLÜLERİ SAMSUN’UN MİNİK İTFAİYE GÖNÜLLÜLERİ
  • 450 TL ve altı gelire sahip olanlar: 1.250 TL
  • 450 TL üzeri – 911,15 TL ve altı gelire sahip olanlar: 1.100 TL
  • 911,15 TL üzeri – 1372,30 TL ve altı gelire sahip olanlar: 950 TL
  • 1372,30 TL üzeri – 1833,45 TL’den az gelire sahip olanlar: 850 TL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yürütülen Aile Destek Programı kapsamındaki ödemeler, vatandaşların hesaplarına her ay düzenli bir şekilde yatırılmaktadır.Vatandaşlar, ödemelerin yatıp yatmadığını e-Devlet üzerinden kolayca sorgulayabilirler.