Kıyafet ve aksesuarlardan tutunda yiyeceklere kadar her türlü üründe Barbie çılgınlığı artmaya devam ediyor.

Sinemalarda Barbie filminin gösterimi ile birlikte son dönemlerin en hype dönemi yaşanıyor. Filmin gösteriminden bugüne kadar bütün ürünlerde artık pembe rengi ağırlıkta olmaya devam ediyor. Barbie çılgınlığının temelinde ise kıyafetler ve aksesuarlar yer alıyor.

Son olarak ise pembe tabutlar ile karşımıza çıkan bir Barbie çılgınlığı yer alıyor. Guatemala sınırına yakın bir şehir olan Ahuachapan da Alpah ve Omega dükkanlarında Barbie tabutları satışa çıkarıldı.

Openheimer ve Barbie Çılgınlığı

El Salvador’da yaşanan Barbie çılgınlığı dünya kamuoyunda yer etti. Tabutlarında artık pembe renkli bir şekilde satılması birçok sosyal medya kullanıcısı da şaşırttı. Bazıları ise bunun tamamen bir çılgınlık olduğunu ve beğendiklerini belirtti.

Cenaze evi dükkan sahibi ise; “Bu trendin yakalanması gerekiyordu. Bunu temel olarak detaylı bir şekilde düşündük. Sonunda da başardık” diye belirtti.

Bu başarının sonucu ise 10 adet tabutu hızlı bir şekilde sattıklarını belirtti. Bunlardan üretime devam ettiklerini ve hızlı bir şekilde satışların devam ettiğini de belirtiyor.

Ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat pozitif lupus hastalığına yakalandığını söyledi Ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat pozitif lupus hastalığına yakalandığını söyledi

Barbie temalı diğer durumlarda ise;

-          Peru başkanını protesto etmek isteyenler ise pembe giyerek Barbie kutularına girmişti.

-          Meksika’da 112bin kayıp kişilerden birinin kız kardeşi de “Anne arayan Barbie” yaparak bebek kıyafetleri dikmeye başladı.

Editör: Ismail Usta