Test sonucunun pozitif çıktığını Instagram aracılığı ile takipçilerine paylaşımda bulundu. Dilan Polat’a göre hastalığının bir tedavisi yok fakat uzmanlara göre ise bu hastalığın kontrol altında tutulabilir olduğu belirtiliyor. Bunun için bağışıklığı düzenleyen tedaviler uygulanması gerekiyor.

Son zamanlarda dillerden düşmeyen Dilan Polat ve eşi Engin Polat için çarpıcı iddialarda bulunuldu. Bunun ardından Dilan Polat tedavisi olmadığını söylediği lupus hastalığına yakalandığını açıkladı.

Dilan Polat “Aşırı ağrılardan yürüyemez duruma geldim” dedi.

Instagram hesabından takipçileri ile yapılan testlerin sonucunu paylaşan Dilan Polat; “ lupus hastalığına yakalanmışım. Ben hissetmiştim hasta olduğumu. Tahlillerimi düzenli bir şekilde yaptırmam ve kortizon kullanmam gerekiyormuş. Çok uzun bir süreç beni bekliyor. Aşırı ağrıdan yürüyemez duruma geldim” dedi.

Hastalığın tedavisi yok

Takipçileri ile ağladığı bir fotoğraf paylaşımı yapan Dilan Polat, “ ben kelebek gibi bir kalbe sahibim ve kelebek hastalığına yakalandım. Hissetmiştim ağrılarımdan. Zaman zaman böbreğimde bir ağrı yaşıyordum. Bu durum beni çok rahatsız ediyordu. Sağlık çok önemli. Vücudumuz için üzüntü ve stres çok büyük problemlere yol açıyor. Bu durumlara getirenleri Allah görüyor. Hastalığın tedavisi yok sadece bastırabiliyorlar “ dedi.

SILA bir konser makinası SILA bir konser makinası

Editör: Ismail Usta