Kasım 2024’te gerçekleşecek ABD Başkanlık Seçimi yaklaşırken adaylar arasındaki rekabet giderek kızışıyor. Oy kullanacak olan vatandaşlar başkan adaylarının vaatlerine kulak kabartırken eski başkan ve yeniden aday alan Donald Trump’ın söylemleri özellikle kripto meraklılarından büyük ilgi görüyor.

Geçtiğimiz günlerde ABD, San Francisco’da gerçekleşen bir bağış toplama etkinliğinde kendisini kripto başkanı ilan eden Trump’ın açıklamalarının ardından piyasalarda hareketlilik yaşanıyor. PolitiFi coinleri olarak bilinen MAGA (TRUMP) gibi coinler bu açıklamalardan sonra yatırımcısını sevindiriyor.

CoinGecko verilerine göre politik olaylara endeksli PolitiFi coinler arasında trendlere giren ilk 3 proje, MAGA Hat, MAGA ve Super Trump oluyor. Toplamda 1,7 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip PolitiFi coinlerinde, seçim yaklaştıkça daha büyük bir hareketlilik bekleniyor.

Yatırımcılar yalnızca eski başkan Trump’tan ilham alan projelere yönelmiyor. Olası bir meme coin rallisi öncesi hazırlıklı olmak isteyen balinalar, özellikle ön satış coinlerine büyük ilgi gösteriyor.

Düşük fiyatlardan yatırım yapma imkanı sunan ön satış coinleri arasında yapay zeka destekli WienerAI, Oyna-Kazan temalı PlayDoge ve çok zincirli Base Dawgz, rakipleri arasından sıyrılmayı başarıyor.

Yapay Zeka Destekli Yatırım Botu WienerAI 5 Milyon Doları Aştı

Popülerlik ile işlevselliği bir araya getiren yapay zeka destekli yatırım botu projesi WienerAI ön satışında toplanan fonlar 5 milyon doları aşıyor. Kripto dünyasına adım atmak isteyen yatırımcılar için işlevsel bir yatırım partneri olmak isteyen WienerAI token satın almak isteyen yatırımcı sayısı gün geçtikçe artıyor.

Kendi topluluğuna Sosis Ordusu adını veren WienerAI projesinin native tokeni WAI token, platformdaki premium özelliklere erişim imkanı sunuyor. Yapay zeka destekli alım satım botu olmanın ötesinde WienerAI, işlem ücreti olmayan ve herkes için erişilebilir özelliklere sahip bir yatırım partneri olmak istiyor.

Katılımcılar, indirimli ön satış ile borsa listelemeleri öncesinde potansiyel kazanç elde etmenin yanı sıra staking özelliği sayesinde pasif gelir imkanı da buluyor. Şu ana kadar 4,8 milyar tokenin stake edildiği mekanizma, ETH bloğu başına 3938 WAI token ödül dağıtıyor.

Mevcut aşamada yatırımcılar, ETH, USDT, BNB ve kart işlemleri aracılığıyla token başına 0,000716 dolar ödeyerek yapay zeka destekli WienerAI token satın alabiliyor.

PlayDoge Ön Satışına ETH Staking Dopingi

Henüz başlayan ön satış etkinliğinde toplanan fonlar şimdiden 3,5 milyon dolara ulaşan PlayDoge projesi, yeni duyurulan ETH staking özelliği ile ivmesini artırıyor. En iyi Oyna-Kazan (P2E) DOGE oyunu olma iddiasındaki PlayDoge token satın almak isteyen yatırımcı sayısı giderek artıyor.

Popüler DOGE meme’ini Tamagotchi tarzı bir sanal evcil hayvana dönüştüren mobil tabanlı bir oyun olan PlayDoge’de katılımcılar, oynadıkça ve başarı elde ettikçe projenin native tokeni olan PLAY token kazanabiliyor.

Temelde Binance Akıllı Zinciri’nde geliştirilen PlayDoge token proje ekibi, devreye aldıkları ETH staking mekanizması ile yatırımcılardan alkış topluyor. Bu bağlantı sayesinde yatırımcılar, PLAY tokenlerini hem BSC hem de ETH ağı üzerinde stake ederek pasif gelir elde etme imkanı buluyor. Projenin APY’si mevcut durumda yüzde 509 iken ETH bloğu başına ödül 71,53 PlayDoge token olarak belirleniyor.

Aşamalı bir ön satış ile erken dönem yatırımcılarla buluşan PlayDoge token satın almak isteyen kripto meraklıları, borsa listelemeleri öncesinde potansiyel kazanç elde edebiliyor. Mevcut aşamada 0,00505 dolardan satışa sunulan PLAY tokenlere, ETH, USDT, BNB ve kart işlemleri ile yatırım yapmak mümkün oluyor.

PlayDoge ekibi, 90’lar nostaljisini kripto teknolojisi ile birlikte yeniden deneyimlemek isteyen yatırımcıları bekliyor.

Paylaş-Kazan Temalı Base Dawgz 700 Bin Doları Aştı

Base jumping isimli aksiyon dolu atlayış stilinden ilham alan ve blok zincirleri arasında sıçrayış yapma imkanı sunan Base Dawgz token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar 700 bin doları aşıyor.

Paylaş-Kazan özelliği ile katılımcılarını yaptıkları sosyal medya paylaşımları karşılığında ödüllendiren proje, çok zincirli yapısı ve topluluk odaklı yaklaşımı ile dikkat çekiyor. Base ağında konumlanan Base Dawgz,  Ethereum, Solana, Binance Akıllı Zinciri ve Avalanche ağlarına genişliyor.

Aşamalı bir ön satış etkinliği ile yatırımcılarla buluşan Base Dawgz token satın almak isteyen kripto meraklıları, mevcut yani ilk aşamada token başına 0,00479 dolar ödüyor. Her aşama geçişinde DAWGZ token fiyatının yüzde 5 oranında artırılması planlanıyor. Yani bu aşamada projeye katılan yatırımcılar, borsa listelemeleri öncesinde maksimum potansiyel kazanç elde ediyor.

Ön satış sayfasında yer alan geri sayım aracına göre ilk aşamanın bitmesine 1 günden az bir süre bulunuyor. Zincirler arası bir deneyim yaşamak isteyen ve köpek temalı coin projelerine ilgi gösteren yatırımcılar, BASE, ETH, USDT, SOL, BNB ve AVAX kullanarak indirimli ön satış etkinliğine katılabiliyor.

Devreye alınan Öner-Kazan özelliği sayesinde token sahipleri, referans oldukları katılımcıların yaptığı yatırımların yüzde 10’u kadar USDT kazanma imkanı buluyor.