Fenerbahçe’nin yöneticisi İsmail Kartal, gelecek sezon Süper Lig’de şampiyon olmayı hedeflediğini dile getirdi. Fenerbahçe’nin kadrosuna katılan yıldız futbolcularla bütün  dikkatin üstüne çeken takım, şimdi de 2 transfer için Londra’ya görüşmeye gitti. İşte haberin ayrıntıları...

2 yıldız Fenerbahçe kadrosuna dahil oldu

Fenerbahçe, Polanyali orta saha oyuncusu Sebastian Szymanski’yi kadrosuna aldı. 24 yaşındaki oyuncu için 9 milyon 750 bin Euro ödedi.

Marsila oyuncusu olan Bartuğ Elmaz’la  ise 30 Haziran 2026 senesine kadar Fenerbahçe ile sözleşme imzaladı. Marsilya’dan transfer edilen oyuncu için de 1 milyon 400 bin euro ödendiği belirtildi.Fenerbahçe, stoper tandemine bugüne kadar 2 futbolcu takviyesi yaptı.

Fenerbahçe 2 transfer için kolları sıvadı

Fenerbahçe takımına yeni transferler almasına rağmen hala frene basmadı, 2 transfer için kolları sıvadı. Haber alanlarından gelen bilgilere göre Fenerbahçe’li ekip, Jorginho ve Wilfred Ndidi’ye kadrosuna dahil etmek için listelerine ekledi.

Transfer için Selahattin Baki Londra’ya gitti

Sarı-lacivertlilerin yöneticisi Baki, ilk olarak Arsenal takımında oynayan Jorginho’nu menajeri ile transfer işini görüşmek için Londra’ya gittiği haberi geldi. Fenerbahçe ekibi olası bir duruma karşı bir B planı yaptı, eğer Jorginho ile anlaşma sağlanamazsa B planı devreye girecek. Bunun içinde Brezilya asıllı İtalyan futbol oyuncusu başka bir alternatif ise Leicester City’nin Nijeryalı yıldızı Wilfred Ndidi’yi listeye eklendi.

Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS)