Bazıları her seferinde aynı numaraları oynarken bazıları da rastgele bir bilet alır. Bahsi geçen adamda tamda böyle bir durum yaşıyor. Ama bu kez rutinini bozan bir hata onun sever kazanmasına neden oldu.

Amerika Maryland eyaletinde yaşayan piyango tutkunu, her defasında aynı bileti sayın aldığı benzin istasyonuna abone olarak tanınıyor. İstasyona o kadar çok geliyor ki orada çalışanlar artık adamı ve oynadığı numaraları ezbere biliyorlar. Adamın her geldiğinde kısa bir sohbetten sonra biletini takdim ediyorlar.

Ama en son ziyarettin de işe yeni giren bir kasiyerin küçük yanlışı adamın büyük bir servet kazanmasına neden oldu.

Bileti yanlış verdi

Piyango tutkunu adam o gün yine benzin istasyonuna bilet almak için gelmişti. Kasadaki genç kasiyer adama yanlış bileti vermiş, daha sonra hatasını anlamış ve yanlışını düzeltmeye çalışmış fakat düzeltememiş.

Sonuçlar adamın biletine 580 bin dolar vurduğunu yani büyük ikramiyeyi kazandığını gösteriyordu. Adam kazancının geçerli olup olmadığını kontrol etmek için hemen harekete geçti.

Sosyal medya üzerinden herkes adamın bu kazandığı parayı ne yapacağını merak ettikleri paylaşım yaptılar.

İsmi gizlenen talihli ise bir açıklama yaparak parayı çocuklarının eğitimi için kullanacağı belirten açıklamalar yaptı.

2024-2025 Eğitim Yılı Tatil Takvimi Açıklandı: İlk Ara Tatil Kasım'da 2024-2025 Eğitim Yılı Tatil Takvimi Açıklandı: İlk Ara Tatil Kasım'da