Samsung Galaxy S3 Format Atma, Fabrika Ayarları, Sıfırlama Samsung Galaxy S3 Format Atma, Fabrika Ayarları, Sıfırlama

Switch on Business, LinkedIn verilerine dayanarak teknoloji devlerinin birbirlerinden en çok yetenek çektiğini inceledi. Google, Amazon, Apple, Meta, Microsoft, IBM, Tesla, Oracle, Netflix, Nvidia, Salesforce, Adobe, Intel ve Uber'in çalışan profillerini analiz ederek özellikle diğer devlerden geçmiş tecrübeli çalışanlara odaklandı.

106634080-1595868062406-GettyImages-1207206237

Analizlere göre, Meta çalışanlarının %26.51'i daha önce başka bir teknoloji devinde çalışmış en yüksek orana sahipken, Google %24.15 ile en büyük hacme sahip. Apple ise %5.7 ile daha düşük bir oranda, ancak bu yine de dikkate değer bir rakam. Örneğin, 4,773 Apple çalışanı öncesinde Intel'de görev yapmış. Bu, Apple'ın şu anda kendi çiplerini ürettiği ve daha önce Intel çiplerini kullandığı bağlamında önemli bir geçiş olarak görülebilir.

microsoft-redmond

İlginç olan nokta ise, Apple çalışanlarının Google'a geçiş ihtimalinin, Amazon'a geçiş ihtimalinden iki kat daha fazla olmasıdır. Amazon'dan sonra en fazla tercih edilen şirket ise Meta olurken, Microsoft, Tesla, Nvidia, Salesforce, Adobe, Intel ve Oracle da listenin devamında geliyor.

Apple'a katılan yeni çalışanların büyük olasılıkla Intel kökenli olduğu görülürken, ardından Microsoft, Amazon, Google, IBM, Oracle, Tesla, Nvidia, Adobe ve Meta geliyor.

ipoh

Genelde, Apple çalışanlarının Google'a yönelme eğiliminde olduğu görülürken, Google çalışanları daha çok Meta, Microsoft ve Amazon'a yöneliyor; Apple ise tercih listesinde dördüncü sırada bulunuyor."