Beton Santrali, Elek Tesisi, Taş Ocağı, Konkosör gibi tesisleşme noktasında önemli adımlar atan Hamit Kılıç Başkanlığındaki Bafra Belediyesi ilçe genelinde sürdürdüğü yol çalışmalarına belirlenen program dâhilinde ara vermeden devam ediyor.

 Belirli bir program dâhilinde konforlu bir yapıya kavuşturuluyor. Vatandaşlara standardı yüksek ulaşımın kapıları açılıyor.

Büyükşehir’den 100. Yıl Bulvarı’nda hummalı çalışma Büyükşehir’den 100. Yıl Bulvarı’nda hummalı çalışma

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda Kolay kavşağından, Çetinkaya mahallesi sınırlarında, İşletme ve Turizm Fakülteleri güzergâhında yaklaşık 650 metre mesafede imar yol iyileştirme çalışması gerçekleştiriliyor.

“TESİSLERİMİZ SAYESİNDE DAHA HIZLI HİZMET”

21 Merkez 118 kırsal mahallede ekiplerin planlı ve programlı bir çalışma yürütüldüğünün altını çizen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç,  “Hizmetlerin daha hızlı ve daha az maliyetle gerçekleştirilmesi yönünde tesisleşmemizi tamamladık. Beton Santralimizi, Elek Tesisimizi, Taş Ocağımızı, Konkosörümüzü kurduk. Yeni dönemde hem tesisleşmenin avantajlarını hem de 6 yıla yakın edindiğimiz tecrübeler ışığında daha etkin hizmetlere imza atacağız. Bafra Belediyesi olarak biz bu yıl 200 bin ton alt temel malzeme kullanacağız. Düne kadar biz bu malzemeleri satın almak durumda kalıyorduk. Söz konusu malzemelerin bu gün değeri yaklaşık 75 milyon lira. Biz tesislerimiz sayesinde bu malzemeleri kendimiz üretiyoruz. Artık günde 1000 ton malzeme üreten tesislere sahibiz. Bu sayede maliyetleri düşürerek ciddi tasarruf sağlıyoruz. Kaynaklarımızı en verimli şekilde kullanıyoruz. Geride bıraktığımız dönemde özellikle kırsal mahallelerimizde Bafra Belediyesi olarak 440 km yol yaptık. Büyükşehir Belediyemiz de 450 km yol yaptı. Bunun 120 km’si beton yol. Şehir merkezimizde de beton yol yaptık. Yeni dönemde tesisleşmemizin de katkısıyla 139 mahallemizde eş zamanlı ve daha hızlı hizmet götürmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Editör: Arda KERSU