Android 14 tabanlı olarak ONE UI 6.0 güncellemesi geliyor. Bu güncelleme noktasında ise Samsung cihazların almayacağı belli başlı modeller yer alıyor.

Android 13’ün resmi bir şekilde piyasada yer alması ile birlikte Google ara vermeden Android 14 çalışmalarına başladı. Telefonlar ve tabletler için yeni özellikler gelecek. Bu yıl bitmeden Android 14 için güncellemeler sunulacak.

Samsung Tarafından Android 14 Güncellemeleri Gelmeyecek Cihazlar!

Android 14 güncellemesinin ilk geleceği cihazın başında ise Samsungs S23 modeli yer alıyor.

Samsung’un genel olarak ürün yazılımı desteği noktasında güncellemeler sunduğu biliniyor. Şirket tarafından yapılan açıklamaya bağlı olarak belli başlı modeller bu güncellemeye dahil olmayacak. Genel olarak bu modeller ise;

-        Galaxy S10 Lite ve Galaxy S20 FE

-        Galaxy S20 ve S20+, S20 Ultra

-        Tabletler noktasında ise; Tab A8, A7 Lite, S6 Lite, Tab S7 ve S7+

Güvenli ve Etkili İletişim İçin Exproof Telsizler Güvenli ve Etkili İletişim İçin Exproof Telsizler

Telefonlar noktasında son olarak düzenlemeler yeniden Samsung tarafından açıklanacak. Telefonunuza Android 14 güncellemesi gelecek mi gelmeyecek mi noktasında bildiriler devam edecektir. Android 14 güncellemesinin tamamen yeni özellikler getirmesi zaten telefonların kendilerine ait olmayan özellikleri de getireceğinden dolayı böyle bir durum söz konusu olacaktır.

Samsung yeni çıkacak modellerinde de Android 14’ün kullanacak ve kullanıcılara seri ve hızlı bir modelleme sunmaya devam edeceklerini belirtti.