Garanti Bankası 20.000 TL faizsiz kredi kampanyasını duyurdu. Başvuru yapan Garanti Bankası müşterilerine acil kredi desteği sağlanacak. Sadece yeni müşteriler için geçerli Garanti Bankası faizsiz kredi kampanyasında son tarih 16 Temmuz. Yüzde sıfır faizli kredi kullanmak, masrafsız kredi almak ve acil nakit ihtiyacını karşılamak isteyenler kaçırmasın.

Garanti Bankası yeni müşterileri için özel bir faizsiz kredi fırsatı başlattı. 16 Temmuz tarihine kadar geçerli yeni kampanya kapsamında Garanti mobil uygulamasını cep telefonuna yükleyen ve buradan müşteri olmak istiyorum seçeneğine tıklayanlar için faizsiz kredi imkanını sağlanacak. Garanti Bankası yeni faizsiz kredi kampanyası, 6 ay vadeli olarak veriliyor. Ayrıca tercih eden Garanti Bankası müşterileri 10.000 TL de faizsiz taksitli nakit avans kullanabiliyor.

GARANTİ BBVA’DAN FAİZSİZ KREDİ İMKANI

Garanti BBVA 0 faizli kredi imkanından yararlanmak isteyenler için yeni fırsat geldi. Yapmanız gereken tek şey Garanti BBVA mobil uygulamasını cep telefonunuza yüklemek ve buradan “yeni müşteri olmak istiyorum” seçeneğine tıklamak. Sadece mobil uygulama üzerinden yeni müşteri olanlara yönelik faizsiz kredi desteği başlatan Garanti Bankası anında 20.000 TL ödeme yapıyor. Ayrıca Garanti Bankası tarafından, tercih eden müşterilere 10.000 TL de taksitli nakit avans fırsatı sunuluyor.

Gram Altın Şahlanıyor! Altın Sahipleri Yaşadı Altın Borcu Olan Karalar Bağlayacak Gram Altın Şahlanıyor! Altın Sahipleri Yaşadı Altın Borcu Olan Karalar Bağlayacak

SON BAŞVURU TARİHİ 16 TEMMUZ

Garanti Bankası'ndan faizsiz kredi desteği almak isteyenler, acil paraya ihtiyacı olanlar en geç 16 Temmuz tarihine kadar başvuru işlemlerini yaparak faizsiz kredi alabilecek. Sadece yeni müşterilere özel olarak verilecek olan sıfır faizli kredi desteği 6 ay vadeli olarak sunulacak. Kampanyaya ilişkin tüm bilgilere Garanti Bankası'nın resmi internet sitesi üzerinden detaylı bir şekilde ulaşabilirsiniz.