Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte tatil sezonu açıldı. Haliyle oteller dolup taştı. Ancak birçok otel muhafazakâr ve İslami tatil arayanlara uygun seçenekler sunmuyor. Bu tarz otellerde helal yemek ve alkolsüz mekânlar bulmak da oldukça zor.

Alkolsüz mekânlar, helal yiyecekler, kadınlara ve erkeklere özel havuzlar ve rahat bir şekilde ibadet etme imkânı... Muhafazakâr bir tatile dair aradığınız her şey için ilk sırada bakmanız gereken yerler alkolsüz oteller. Aile boyu bir tatil ya da mahremiyete uygun bir balayı için de yine en çok tercih edilen tatil mekânı alkolsüz oteller. Son birkaç yıla değin böyle bir tatil sizin için hayal olabilirdi. Ama artık değil. Bu oteller sayesinde yazın keyfini Fethiye Ölüdeniz’de doyasıya çıkarabilirsiniz.

Alkolsüz Yiyecek ve İçeceklerle Güvenli Tatilin Keyfi Fethiye’de

İslami şartlara uygun hizmet sunan Zehra Grup’un İslami otel, tatil köyleri ve özel kiralık villa seçeneklerinin hiçbirinin içerisinde alkollü içecekler bulunmaz ve alkol satışı yapılmaz. Yiyecek ve içecekler temiz içeriklidir. Böylece yaz boyunca hem helal bir tatil yapmış olursunuz hem de sağlığınız güvence altına alınmış olur. Her şey dâhil alkolsüz oteller ve tatil köyleriyle üç öğün sağlıklı ve helal yiyecekler birçok çeşit ile size sunuluyor. 

Rüyada Fil Görmek: Büyüklerin ve Gücün Sembolü Rüyada Fil Görmek: Büyüklerin ve Gücün Sembolü

Alkolsüz otellerde tüm yemekleri mutfak sanatlarının usta şefleri sizin için özel olarak hazırlıyor. Zehra Grup’un her şey dâhil sistemi helal gıda, helal kesim et ve et ürünleri ile temiz içerikli mutfağından gönül rahatlığı ile yemek yiyebilirsiniz. 

Helal ve sağlıklı içeriklerle hazırlanan yemeklerin yanına ise Türk mutfağının karşı konulmaz lezzetlere sahip içecekleri eşlik ediyor. Yemeği taçlandırmak için Fethiye akşamlarında bir fincan Türk kahvesi paha biçilmez olacak. Eğer çay vazgeçilmeziniz ise farklı çeşitlerde çayları burada deneyimleyebilirsiniz. Bunların yanında çocukların da güvenle içebileceği çeşitli birçok içeceklerde restoranda sizleri bekliyor. Bu lezzetli içeceklere hem büyükler hem de küçükler karşı koyamayacak. 

Tatlıları söylemeden olmaz. Yemekten sonra serinlemek isteyenlere ferah yaz tatlıları, çikolatadan vazgeçemeyenlere ise müthiş çikolatalı pasta ve daha birçok tatlı çeşitlerini restoran ve açık büfelerde bulabilirsiniz. İslami yaşama uygun olarak kurulan alkolsüz otellerde ailenizle güzel bir tatil için yaz sezonu kapanmadan hemen erken rezervasyon ile yerinizi ayırtın. 

Mahremiyeti Koruyan Helal Konseptli Plajlar ve Havuzlar 

Alkolsüz otellerin tek özelliği tabii ki sadece alkolsüz yiyecek ve içecekler değil. Aynı zamanda mahremiyetinizi koruyarak İslam’a uygun bir tatil yapma olanağı sağlar. Ailenizle planladığınız bir yaz tatili ya da muhafazakâr bir balayı için en uygun seçenekler yine İslami oteller olacaktır. Bu oteller aynı zamanda ibadet etmek için uygun ve temiz mekânlardır. Hatta sizin için odalarınızda seccade, tesbih ve ibadet ederken yön bulmanıza yardımcı olacak kıble yön levhaları da bulunuyor. İki kişilik bir tatil için uygun odaların yanı sıra ailecek tatile uygun çok yataklı odalarda mevcut.

Muhafazakâr ve İslami hassasiyetinize uygun havuz ve plajlarda tüm günü denizde ve havuzda geçirmek isteyebilirsiniz. Zehra Grup’un kadınlara özel havuzları ve erkekler için ayrı havuzları yüzmek için mükemmel alanı sunar. Yüzme alanı sadece havuzla sınırlı değil. 

Büyük havuzlarının yanı sıra Ölüdeniz’in kumsallarında Zehra Kuleli Beach ile yazın denizden mahrum kalmıyorsunuz. Zehra Kuleli Beach’te kadın ve erkek ayrı yüzme alanları bulunuyor. Kadınlara özel plaj tamamiyle korunaklı olup mahremiyetin korunmasını engellemiyor. Bu plaj çevredeki kadınlara özel tek plaj olma özelliğine sahip. Aileler için ise plajda özel bir alan mevcut. Aynı zamanda alkol satışı yapmayan restoranı, piknik alanı, çocuk eğlence alanı ile yaz tatili için unutulmaz bir deneyim sunuyor. 

Her Şey Dâhil Helal Tatil Paketleri

Her şey tatil paketleri yaz tatilinizi konforlu geçirmeniz için gereken tüm ihtiyaçlarınızı paket içerisinde bulundurur. Bu paketleri tercih ettiğinizde alkolsüz otellerin ana öğün ve ara öğünü ile birlikte tüm otel hizmetlerinden de yararlanabilirsiniz. 

Modern bir mimari ile yapılan otel Fethiye'nin temiz sularını ve Babadağ’ın muhteşem doğasını bir araya getiriyor. Misafirlere ise bu eşsiz manzaranın tadını çıkarmak kalıyor. Ayrıca otelin bu manzaraya karşı geniş açık bir havuzu bulunuyor. Alkolsüz otellerin bu hizmetlerine ek olarak mahremiyeti koruyan hamam ve saunaları ile tüm yılın yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz. 

Bunların yanı sıra Fethiye’de mutlaka bunları yapmadan dönmeyin: 

●        Fethiye Saklıkent Kanyon turu

●        Fethiye’de size özel araçlarla safari 

●        Muhafazakâr yaşam tarzına uygun bir tekne turu

Muhafazakâr ve İslami yaşantınıza uygun tüm tatil seçenekleri için Zehra Grup’un alkolsüz otelleri, tatil köyü ve villalarına erken rezervasyon yaptırarak deniz, kum ve güneş üçlüsü ile  tüm yaz tatilinizi güvenle Fethiye Ölüdeniz’de geçirebilirsiniz.

Kaynak: https://zehragrup.com/alkolsuz-oteller/