Devlete hükmedecek siyasilere makamlar, millet tarafından ödünç verilir!
Veren ise Millettir...

Niye geri istenir?
Demokrasi gereği...
Zorumuza ne ki, niye kavga ederek emaneti geri almaya çalışıyoruz..?

"Üzgünüm, seccadeyi göremediğim için çok üzgünüm. Dünyada kimseyi incitmek istemem, hele milletimi asla. Buradan istismarcılık yapanları ve kullandıkları propaganda aparatlarını da milletimizin vicdanına bırakıyorum."

Peki!
Sevgili genel başkan, özrünüz ve üzgün olduğunuzu, yani sizi, benim gibi kaç kişi anlar(?)

Millet, çeyrek asr'a yakın bir süredir emanet ettiği kutsal varlığını bu guruptan alıp bir başka guruba vermek istiyor; belki de sizi görevlendirecek; bunu ister gibi yapıp, bizi mi kandırıyorsunuz yoksa?

Parti genel başkanlığınız süresince olmadık gaflarınızı, Parti camianız ve karşıtlarınızın sözlü, fiziksel ve fiili tüm hal ve de hareketlerinizi artık normal karşılıyor olduğunu en az benim kadar sizler de iyi bilmektesiniz. Görev adamısınız vesselam..!

İşte!
Bu yüzden "sizden olmuyor, olmaz, olamaz"dememdeki kasıt bu kimliğinizden dolayıdır.

Akp'nin görülmeyen genel başkanı ya da en büyük başkan yardımcısı görevinizi benim nazarımda geliştirmeye, görevinizi layıkıyla yerine getirmeye devam ediyorsunuz..!

Hal böyle olunca, rakip görülen Partinin hem genel başkanı, hem cumhurbaşkanı ve de 13. Cumhurbaşkanlığına yeniden aday olan sayın Erdoğan'ın ilelebet şuanki konumunu el birliğiyle muhafaza edelim de, siz de, biz de kurtulalım bu cendereden. Lütfen ' İtiraf edin artık!'

Sizinle ilgili makale yazmayacaktım; gel görki mahalleniz ve siz beni yazmaya zorladınız!

"Sizden olmaz" dedim, toplumda karşılığı olanın önünü açmak yerine kör tıpa koydunuz demiyor, olduğunuzu söylüyorum.
Hem cumhurbaşkanı yardımcılığı da nedir..?
Hem, "Parlamenter sisteme geçiş" diyeceksiniz, (seçilmeniz durumunda) hem de altınızı ve etrafınızı dolduracaksınız
(!)
Siz bu milletten belli ki henüz okkalı bir şamar yememişsiniz..!
Yerinizde olan başka bir siyasetçi en az 12 kez istifa ederdi ama siz yenilen pehlivan güreşe doymaz misali yapıştınız koltuğunuza ve halâ "olmaz'ı" deniyorsunuz!

İttifakın, yani masada olan ortaklarınıza kıyasla, oy oranı çokluğuyla lideri durumundasınız ; diğer ittifakın lideri konumumda olan akp aynı şekilde; Ya! hem orası, hem de siz 'Türk toplumunun siyaseten, kırmızı çizgisi üzerinde top çevirerek gol atsanız da' Var odası'na göre (Millet vicdanında) sevincinizin kısa süreceğini bilmeniz gerekir, çünkü hepiniz ofsayta düştüğünüzün farkında bile değilsiniz..!

Bu seçim ne şimdiki hükümet edenlerin ne de hükümet etmeye adayların seçimi değil!
Bu seçim bebek katillerinin ve muasır medeniyetlerin katilleri arasında bir seçim olacaktır.

Bu iklimi yaratanın da siz olduğunuzu bilin istedim.

Bizler namazı temiz olan her zeminde Eda ederiz. İslam dininde seccade( namaz bezi) olmazsa olmaz değildir. Yani kutsal bir yanı yoktur.

Ezcümle: sizi anlamakta zorluk çeken bu milleti şaşırtmıyorsunuz artık!
Milletin sizlere (siyasi partilere) kısa süreliğine devlete hükümet edesiniz diye verdiği makama daha gelmeden, affedilebilir olmayan hatalar zinciri kurdunuz: Alışmışsınız Milleti ayağınıza çağırmaya ama cumhuriyet değerlerine davet etmeyi beceremediniz! "Helalleşme" ifadesiyle yine onları en hassas yerlerinden vurup sofrasına oturmaya çalışıyorsunuz; yemeğini yiyin afiyet olsun! Ama sofrasına oturduğunuz bu millet klişe sözlerinizi yemez, çünkü artık toktur ve bunu 12 seçimde göstermiştir!
Mütevazi mutfağınızdan seslenmeyi bırakın artık; belli ki bu fotoğraf karesindeki insanları ayağınıza çağırmış, ayak altınızda bulunan namaz bezine basarken (etrafınızdakilerin de dikkatinden kaçmış olacak ki) böylelikle servis edildiğini ifade ediyorsunuz, öyle mi(?)
İşbirlikçiliğiniz ayan beyan ortada; sırıtıyor, Komik olmayın..!

Bu ülkenin kırılan ve kırılacak tüm fay hatlarının sorumlusu sizin olduğunuzdan artık hiç şüphe etmiyorum!

Bay! KAMAL; Atalarımızın kemiklerini sızlatmaktasınız: Ruhlarına zarar veremezsiniz, çünkü onlar ölmez ve hiç bir faninin yıkmaya gücünün yetmeyeceği 'ATA ÇINARI' İttifakının temelini oluşturmaktadır.

Bu Çınar, Milletin ta kendisidir.

Biliyorum yazdıklarım size kadar ulaşmaz, ulaşsa da ciddiye almazsınız ama neticeyi 14 Mayıs'ta hep beraber göreceğiz!