Tercih sizin...
Depremin sahibi Allah,
Haarp'in sahibi kullar (ABD).

"Sandıksız Seçimlere gebe bir zaman içinde miyiz? "
Dünyanın vidası gevşeyince demokrasi çivisi dediğin nedir ki..?

Her şey mümkün görünüyor; ülkemiz topraklarının büyük bir bölümünün hareketli fay hatlarıyla çevrili olduğunu, afeti yaşamış olanlarla bilim insanımız dışında bilenimiz yok denecek kadar azmış meğerse!

Hadi diyelim millet dikkat etmedi. Peki 20 ve 21'nci yüzyıllarda, depremlerle barışık milletlerden neden bilgi ve hizmet satın almadık..?
Bir de şöyle sorayım soruyu: TÜBİTAK ve benzeri ar-ge kuruluşlarımızda çalışan bilim insanlarımızın yok edilişlerinden de mi kendimize bir ders (ikaz) almadık?
Siyaset başta olmak üzere, her türlü entrikaya çalışan kafalar, neden bu yaşanılanların önünü kesip, bu minvalde yol haritası çizmediler, sorarım arkadaşlar neden..?

Bu soruların ardı arkası kesilmez...

Hiç bir şey için geç değildir; biz depremle her türlü mücadelemizi veririz, veririz de bir sonraki tehlikelere karşı önlemimizi almayı da unutmayalım mesela...

Herhangi bir Robotik savaş unsuruyla karşı karşıya geldiğimizde, depremlerde kaybettiğimiz son yüzyılda, 100 binlerce can gibi kayıplar vermeden, devlete hükmedecekler, yemeden içmeden bu olasılıklarla hareket etmek zorundadırlar!
Öyle gizli saklı değil, şeffaf olması da gerekir; milletine güven, düşmanına korku salmalı mesela...

Şimdi!
Fay yasası mı, yoksa yer bilimcilerden oluşturulacak Fay Partisinin İktidarını mı konuşalım bilemedim!

Yasalar yerine, yaşadığımız bu son yıkımı bir milat olarak kabul edelim. Belli ki Haarp diye yeni, amansız bir düşmanla karşı karşıyayız; hiç olmazsa bilim insanlarımıza şu saatten sonra, gelecek bir yüzyıl vererek hem siyasetle (Popülizm) hem de Fay hatlarıyla aramızı düzeltmelerine fırsat vermemiz en doğru " sandıksız seçim" olacaktır.

Burası çok ama çok önemli!

Kıyamet Silahı olarak da bilinen HAARP, Yüksek Frekanslı Etkin Güneşsel Araştırma Programının fikir babası Sırp asıllı ABD'li bilim insanı Nikola Tesla tarafından ortaya atıldığı günlerde bir çok ülke karşıt kampanyalar düzenleyerek karşı çıkmışlardı. Gelinen nokta herkesçe malum..!
Proje sahibi ise ABD Silahlı Kuvvetleri, Deniz Kuvvetleri ve Alaska Üniversitesi tarafından ortak yürütülüyor.

Bu silah, iyonosferin
(İyonosfer ,bizi uzaydan gelen tehlikeli radyasyondan korur ve kuzey ışıkları da bu tabakada oluşur. Bu katmanda gazlar iyon halinde bulunduğu için radyo dalgaları çok iyi iletilir.)
özelliklerini ve davranışlarını an be an görür, görmekle de kalmaz bazen (!) müdahale edilebilir olduğu da söylenir..!

Alaska'da bulunan HAARP'in iklim kontrol ve yapay deprem silahı olarak da kullanılanıldığı iddia edilmektedir.

Pentagon'un kontrolündeki kıyamet silahı HAARP'ın yapabilecekleri:
İklimleri değiştirmek,
Suni Deprem yaratabilmek,
İnsan bilincini kontrol edebilmek,
Sel ve kuraklık oluşturabilmek?

Beklenen Doğu Marmara depreminin, İstanbul ve çevre İl'leri de etkisine alacağı söyleniyor; Arap ve Afrika Fayları Anadolu'yu ısrarla (Allah'ın hükmü) Kuzey ve Batı istikametine sürüklüyor.

1453'ün intikamını ve İstanbul'u geri almak isteyenler ise Anadolu'yu daraltmaya, Türk insanını ise buradan Doğu istikametine yönlendirmenin peşinde olduklarını görmek için iyi bir gözlemci olmaya gerek olmadığını düşünüyorum!
(Faaliyete ne zaman geçtiğini bilmiyorum ama yakın tarihlerde Van, Elazığ ve bu son 15 gündür yaşadıklarımızı kapsadığını, deneme yanılma, yani kobaylık olduğunu düşünüyorum!)

Kul mu yaman, Kuranı Kerim mi yaman göreceğiz..!
Ama...
Tedbirini al, takdiri Allah'a bırak...
Çabuk!