Meme coin denilince akla ilk gelen proje olan Dogecoin fiyatı yükseldikçe yatırımcılar kar elde etmeye başladı. Yatırımcılar, Dogecoin hedef fiyat ne sorusunu sormaya devam ederken DOGE fiyatının 0,50 dolara doğru hareket etmesi yönünde beklenti oluştu.

IntoTheBlock verilerine göre 5 milyondan fazla DOGE yatırımcı adresi, mevcut fiyat trendi ile kar elde ediyor. Dogecoin ekosistemindeki toplam adreslerin yüzde 82,66’sını temsil eden cüzdanlara karşın 800 bin civarında cüzdan DOGE’den kar elde edemiyor.

Varlıklarını satmayı reddeden ve bu sebeple kar edemeyen cüzdan sahipleri, Dogecoin hedef fiyat ne sorusunun yanıtını arıyor. CoinMarketCap verilerine göre Dogecoin şimdilik düşüşünü tamamlamış görünüyor.

Fiyat analizlerine göre DOGE fiyatı son 7 günde yüzde 2 civarında yükseliş gösteriyor. Analiz grafiğinde hala bir takım kırmızılıklar dikkat çekse de DOGE fiyatının yükselmesi dört gözle bekleniyor.

Diğer taraftan kripto fiyat tahmini konusunda öne çıkan Changelly verilerine bakan yatırımcılar Dogecoin hedef fiyat ne  olacak sorusuna beklediği yanıtı alamıyor. Dogecoin fiyat tahmini tablosunda DOGE fiyatının 2024’te ortalama 0,19998 dolar olacağı belirtiliyor. 2025’te DOGE fiyatının ortalama 0,2849 ve 2026’da 0,3982 dolar olması bekleniyor. Dogecoin için belirlenen 0,50 dolar bandının ortalama fiyat analizlerinde ancak 2027 yılında söz konusu olabileceği belirtiliyor.

Kripto dünyasında hangi coin’in ne zaman ralli yapacağı ve bir anda yükseleceğini kesin olarak bilmek mümkün olmuyor. DOGE fiyatının 0,50 dolar olmasını bekleyen yatırımcılar, daha öncelerde yaşanan Elon Musk etkisi gibi bir olayın yaşanması için adeta gün sayıyor.

DOGE sahipleri Dogecoin hedef fiyat ne sorusunun yanıtını ararken alternatif projelere yönelmek isteyen yatırımcılar, ön satış coinleri ile ilgileniyor. Ön satışında topladığı 2 milyon doları aşan fonlar ile dikkat çeken WienerAI token satın almak isteyen sayısı gün geçtikçe artıyor.

WienerAI Token Ön Satışı 2 Milyon Doları Aştı

Ön satış etkinliğinin ilk gününde 350 bin dolar civarında fon toplamayı başaran WienerAI projesinin ön satışı hızlı ilerliyor. Şu ana kadar toplanan fonlar 2 milyon doları aşarken token sahipleri, borsa listelemeleri sonrası gerçekleşmesi muhtemel ralliyi bekliyor.

Teknolojinin geleceği açısından önem arz eden bir kripto projesi olan WienerAI, hem yapay zeka hem de köpek coinlerle ilgilenen yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor. Ethereum blok zincirinde inşa edilen bir ERC-20 tokeni olan WienerAI tokenler, aşamalı ön satış ile yatırımcılarla buluşuyor.

Projenin native tokeni WAI token sahiplerine yani kripto topluluğuna “Sosis Ordusu” adı veriliyor. Topluluk odaklı bir yaklaşım benimseyen proje ekibi, yüksek APY ve blok ödülleri sunduğu staking özelliği ile WienerAI token satın alma niyetindeki kripto meraklılarını cezbediyor.

WienerAI projesi, akıllara Scotty the AI ve Meme AI gibi projeleri getiriyor. WAI token, bu başarıyı ileriye götürmek için takip ettiği yol haritasıyla dikkat çekiyor. Sonsuz yükseltilebilirliği, kripto yetkinlikleri ve yenilikçi pazarlama çalışmalarıyla WienerAI token, hem küçük kripto yatırımcısının hem de balinaların radarına girmeyi başarıyor.

WienerAI Token Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Ethereum tabanlı WAI tokenlerin toplamda 69 milyar adet token arzı bulunuyor. Bu arzın yüzde 30’u ön satış etkinliği ile erken dönem yatırımcılarla buluşuyor. WAI tokenlerin yüzde 20’si staking özelliğine, yüzde 20’si topluluk ödüllerine, yüzde 10’u borsa likiditesine ve yüzde 20’si pazarlamaya tahsis ediliyor.

Başlangıçta viral popülerlik peşinde olduğu sanılan WienerAI, aslında yatırımcılara işlevsellik de sunuyor. Evrendeki en güçlü sibernetik varlık olduğu iddia edilen WienerAI, gelişmiş teknolojiler kullanan yapay zeka destekli yatırım botu olmak için kolları sıvıyor. İşlem ücreti bulunmayan platformda kullanıcılar, yapay zekadan güç alan bir yatırım deneyimi yaşayabiliyor.

WienerAI tokenler, aşamalı bir ön satış etkinliği ile sahipleriyle buluşuyor. Her aşamada token fiyatı artıyor ve bu sayede erken yatırımcılar daha düşük fiyatlarla WienerAI token satın alma imkanı buluyor. Yatırımcılar ne kadar erken aşamada projeye dahil olursa token başına o kadar az ödeme yapıyor.

Mevcut aşamada WienerAI tokenler, 0,000707 dolar karşılığında satın alınabiliyor. Her aşamada yalnızca 2 gün sürdüğünden bir sonraki aşamada token fiyatı yükseliyor. Aşamalı fiyat artışı politikası, erken dönem yatırımcıların borsa listelemeleri anında potansiyel kazanç elde etmesine olanak tanıyor.

Ön satış etkinliğine katılarak WAI token satın alanlar, staking mekanizması sayesinde yüksek APY’lerden faydalanabiliyor. Staking havuzuna daha fazla sayıda yatırımcı dahil oldukça APY düşecek olsa da mevcut durumda projenin APY’si yüzde 505 gibi oldukça yüksek bir oranda oturuyor.

Şu ana kadar stake edilen WAI token sayısı 2 milyarı aşıyor. ETH bloğu başına ödüller 3938 WAI token olarak belirlenirken staking ödüllerinin 2 yıla yayılacak şekilde dağıtılması planlanıyor.

Dogecoin hedef fiyat ne sorusunun yanıtından tatmin olmayan yatırımcılar, ETH, USDT, BNB ve kart işlemleri ile WienerAI token ön satış etkinliğine dahil olabiliyor.