Emeklilere 3-4-5 Temmuz Jesti! IBAN’dan 18.000 TL’ye Kadar Ek Para Yatacak Emeklilere 3-4-5 Temmuz Jesti! IBAN’dan 18.000 TL’ye Kadar Ek Para Yatacak

SSK bağ-kur ve 4c emeklisi için 1 Temmuz itibariyle ödeme listeleri yenileniyor. milyonlarca emekli için Akbank'tan yeni duyuru geldi. emekli maaşını Akbank'a taşıyanlara hem promosyon fırsatı var hem de faizsiz kredi desteği. Akbank'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre emekliler 3 yıllığına akbank'lı olmaları halinde tam 25.000 TL'ye Varan ödemeyi ıban'dan alacak.

Emekliler için artık Temmuz zammına sayılı günler kaldı. 3 Temmuz'da yeni maaşlarını öğrenecek olan milyonlarca emekli bir yandan da promosyon güncellemelerini ve ek ödemeleri takip ediyor. emekliye cazip promosyon desteği veren bankalardan biri olan Akbank, 17.500 TL'ye kadar promosyon ödemesinin yanında milyonlarca emekli için faizsiz kredi de sağlıyor. acil nakit ihtiyacı olan emekliler faizsiz kredi olarak 25 bin TL'lik ek ödeme alabiliyor. 1 Temmuz'da başlayacak olan yeni kampanyaya ilişkin tüm detaylar ortaya çıktı.

Emeklisine Müjde! Hesaplara 25.000 Tl Ödeme Yatacak 2

AKBANK EMEKLİYE ÇİFTE ÖDEME VERECEK

SSK/Bağ-Kur/4C emeklisine Akbank’tan yeni müjde geldi. Emeklilere 1 Temmuz itibariyle promosyon ödemeleri güncelleniyor. Banka, yarından itibaren tam 17.500 TL promosyon ödemesi verecek. Maaş aralığına göre değişen promosyon miktarı en az 12.000 TL’den başlıyor. Dul ve yetim aylığı alanlar ise Akbank’ı tercih etmeleri halinde 6250 TL promosyon alabilecek.

Akbank’ın emeklilere bir müjdesi daha var. 1 Temmuz’dan itibaren emeklilere faizsiz kredi fırsatı da başlıyor. Akbank mobil uygulama üzerinden müşteri olan emeklilere tam 25.000 TL nakit destek verecek.

MOBİL BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Emekliler için mobil uygulama üzerinden Akbank’lı olmak çok kolay. Hemen cep telefonunuza Akbank mobil uygulamasını indirebilir, ardından yeni müşteri olmak istiyorum seçeneğine tıklayarak başvuru adımlarını takip edebilirsiniz. Formu doldurduktan sonra Akbank dijital asistan ile görüşme gerçekleştirerek işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Başvurunuzu takip eden 3 iş günü içinde hem promosyon ödemesi hem de faizsiz kredi desteği IBAN numaranıza aktarılacaktır.