Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan emekliler için yeni bir adım geldi. SSK ve bağ-kur emeklisine 15.000 TL ek para az önce onaylandı. Emekli maaşı alan tüm vatandaşlar Cumhurbaşkanı onaylı ek para ödemesinden faydalanabilecek. Başvurular hemen bugün başladı. 4A 4B 4C ayrımı olmadan tüm emekliler için yapılacak ek para ödemesinde Yapı Kredi devreye girdi. Yapı Kredi Bankası'nın Maaş promosyonu ücretleri Cumhurbaşkanı talimatıyla değişti.

Zamlı Emekli Maaşı Takvimi Değişti! İşte Temmuz 2024 Ödeme Günleri Zamlı Emekli Maaşı Takvimi Değişti! İşte Temmuz 2024 Ödeme Günleri

Emeklileri mest edecek sürpriz haber Yapı Kredi Bankası'ndan geldi. Cumhurbaşkanı talimatı ile harekete geçen Yapı Kredi Bankası milyonlarca emekli için verdiği ek para fırsatlarını arttırdı. Emekli maaşını Yapı Kredi Bankası'na taşıyan ve 3 yıllığına buradan almak için taahhüt sözleşmesini imzalayan tüm emeklilere 15.000 TL ek para fırsatı sunulacak nokta Yapı Kredi'nin resmi internet sitesinden detaylar açıklandı. İşte Yapı Kredi güncel emekli promosyon rakamları…

EMEKLİLERE MÜJDELİ HABERİ DUYURDU

Yapı Kredi Bankası milyonlarca emekli için Müjdeli haberi Az önce duyurdu. Haziran ve Temmuz ayında Yapı Kredi Bankası'nın emekliye ödediği promosyon miktarlarına artış yapıldı. SSK bağ-kur ve 4C ayrımı olmadan maaşını Yapı Kredi Bankası'na taşıyan ve 3 yıllığına buradan alma taahhüdü veren emekliler, ek koşulsuz ödeme alma fırsatına sahip olacak. emekli maaş zammı yaklaşırken Yapı Kredi Bankası'nın bu hamlesi milyonlarca emekliliği adeta mest edecek.

Ssk Ve Bağ Kur Emeklisine Müjde! Cumhurbaşkanı Onaylı 15.000 Tl Ek Para 1

YAPI KREDİ GÜNCEL EMEKLİ PROMOSYON RAKAMLARI

Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaş için çağrı yapan Yapı Kredi Bankası 31 Temmuz tarihine kadar maaşını kendisine taşıyanlara yüksek promosyon fırsatı sunacağını duyurdu. Yapı Kredi Bankası'nın yeni promosyon kampanyasında 10.000 TL ve üstü maaş alan emeklilere 10.000 TL ile 15.000 TL arasında promosyon fırsatı sunulacak nokta bu promosyon ek koşulsuz verilecek nokta yani sadece maaşınızı Yapı Kredi Bankası'na taşımanız yeterli olacak. Dul ve yetim aylığı alanlar ise maaşlarını Yapı Kredi Bankası'na taşımaları halinde 6250 TL Ek promosyon olabilecek.

EMEKLİYE EK İKRAMİYE FIRSATI DA VAR

Yapı Kredi Bankası tarafından emekliye ek ikramiye fırsatı da sunuluyor. Emekli maaşını taşımanın yanında ek ödül taahhütünü imzalayan emeklilere 1500 TL Ek nakil ödemesi verilirken aynı zamanda bireysel kredi kartı ile 1000 TL harcama yapanlara 1000 TL de ek ödül veriliyor. Böylelikle Yapı Kredi Bankası'nın toplam ek ikramiye fırsatı 17.500 TL'ye yükseliyor.