Araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın sunumuyla ekrana gelen ve hafta içi her gün ATV ekranlarında yer alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 16. sezonunu da noktaladı. Acıların, sevinçlerin, gözyaşı ve tebessümlerin bir arada yaşandığı Müge Anlı ile Tatlı Sert programı sezonu kapattı. Bugünkü bölümünde sezon finali ile ekran macerasına kısa bir mola veren Müge Anlı ile Tatlı Sert programında koca bir sezon boyunca neler yaşandığına dair görüntüler ekrana yansıtıldı. Yaşananları izleyenler hem duygulandı hem de aile kavuşmalarında yeniden duygusal anlar yaşadı.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT PROGRAMI SEZON FİNALİ YAPTI

Müge Anlı’nın sunumuyla ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert rpogramı uzun yıllardır ekran macerasını sürdürüyor. Kayıpların bulunduğu, esrarengiz cinayetlerin çözüme kavuştuğu, suçluların adalete teslim edildiği, masumların hakkının arandığı TV programı hafta içi her gün sabah saatlerinde ATV ekranlarında canlı yayınlanıyordu. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte sezonu kapatan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı bugün sezon finali yaptı.

Muge Anli Ekranlara Veda Etti Gozyaslarina Bogan Final Bolumu-117. SEZONLA EKRANLARDA OLACAK

Yücel Arzen, Ordu’da sahne alacak Yücel Arzen, Ordu’da sahne alacak

Tam 16 sezondur ekrana gelen ve izlenme rekorları kıran sevilen program gelecek sezonda da ekranlarda olacak. 28 Haziran 2024 Cuma (bugün) sezon finali yapan ve ekran macerasına kısa bir ara veren Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 17. sezonunun Eylül veya Ekim aylarında başlaması bekleniyor.