BİLGİ EVLERİ YAZ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI. ALTINORDU-ÜNYE VE FATSA’DAKİ BİLGİ EVLERİNE YOĞUN İLGİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evlerinde yaz etkinlikleri yeniden başladı. Taş ahşap boyamadan matematik problemi oluşturma kulübüne, Kur’an-ı Kerim eğitiminden el sanatlarına kadar birçok eğitimin yer aldığı eğitimler 24 Haziran’da yoğun ilgi ile yeniden başladı.

Bilgi Evleri, öğrencilerin bilgi ve beceri kazanmalarına yönelik verdiği eğitimlerin yanı sıra sosyal faaliyetlere de büyük önem veriyor. Bilgi Evleri tarafından her yıl yaptığı yaz etkinliklerine bu yıl da sürdürüyor.

ÇOCUKLAR HER ALANDA BİLGİ VE BECERİ KAZANACAK

 Öğrencilerin bolca eğlenmeleri için Bilgi Evleri tarafından hazırlanan etkinliklerde, öğrencilere stresi azaltmaya, bolca güzel etkili vakit geçirmelerini sağlamaya ve bunu yaparken de kendilerini yeni yolculuklara hazırlamaya öncülük edilecek. Bilgi Evlerinin Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinde yer alan güvenli ortamlarında; öğrencilerin pratik deneyim kazanmaları, becerilerini geliştirmeleri, farklı insan gruplarıyla nasıl etkileşim kurmaları gerektikleri ve uzun bir maratonun ardından ders yoğunluğuna ara vererek kendi özgüvenlerini geliştirici kulüp faaliyetleri yürütülecek.

ETKİNLİKLERDE YOK YOK

Yaz etkinlikleri kapsamında Altınordu, Fatsa ve Ünye Bilgi Evlerimizde 5 haftalık program da öğrencilere Kur’an-ı Kerim, işaret dili, etkili ve güzel konuşma, masa tenisi, book clup, quiling, drama, takı tasarımı, kalıpta alçı, okuma saati, görsel hafıza, serbest zaman, ahşap boyama, karikatür, el sanatları, akıl oyunları, bilgi yarışması ve satranç kulüpleri başta olmak üzere, birçok alanda çocuklara eğitimler verilecek.

24 HAZİRAN’DA BAŞLADI

5-6-7 ve 8’inci sınıf öğrencilerinin katılabileceği etkinlikler 24 Haziran Pazartesi başladı. Tamamen ücretsiz olan bu eğitimlere katılmak isteyenler başvurular bizzat Bilgi Evlerine yapılacak. Başvuru adres ve iletişim bilgileri şu şekilde:

Altınordu Mimar Sinan Bilgi Evi

Adres: Subaşı Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi No:74

Telefon: 0452 222 00 92

Fatsa Mehmet Akif Bilgi Evi

Adres: Mustafa Kemal Paşa Mah. Plevne Caddesi No:23

Telefon: 0452 400 22 00

Ünye Yunus Emre Bilgi Evi

Adres: Liseler Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Cad. 1 Sok No:12

Ege Denizi’nde gerçekleşen 4,4 Büyüklüğündeki Depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür'den Kritik Uyarı! Ege Denizi’nde gerçekleşen 4,4 Büyüklüğündeki Depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür'den Kritik Uyarı!

Telefon: 0452 333 66 60