SSK BAĞ-KUR ve 4C emeklisi 3 Temmuz'da yeni zamlı maaşlarını öğrenecek. Artık Temmuz ayına doğru geri sayım devam ederken emekliler için yeni bir haber daha geldi. Zamlı maaş tablosu erken belli oldu. SSK BAĞ-KUR ve memur emeklisine gelecek zam oranları sonrası yeni Maaşlar ortaya çıktı. Peki kim ne kadar maaş alacak? Emekli maaşlarına ne kadar zam geliyor?

Zamlı Emekli Maaşı Takvimi Değişti! İşte Temmuz 2024 Ödeme Günleri Zamlı Emekli Maaşı Takvimi Değişti! İşte Temmuz 2024 Ödeme Günleri

Temmuz ayı emekli maaş zammı için artık son günler. 4 gün sonra emeklinin yeni zamlı maaşları belli olacak. Milyonlarca emekli heyecanla bu kararı Beklerken Az önce yeni tablo ortaya çıktı. Emekli maaşlarına yapılacak zam oranları ve yeni Zamlı maaş tablosu açıklandı. Milyonlarca emekli için temmuzda %25 zam bekleniyor. Refah payının da eklenmesi ile birlikte bu oran daha da artabilir. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Temmuz ayı emekli kök maaş zammı yüzde kaç olacak?

YENİ ZAMLI EMEKLİ MAAŞI LİSTESİ

Son dakika haberine göre yeni Zamlı emekli maaşı listesi ortaya çıktı. SSK ve BAĞ-KUR emeklisine Temmuz ayında %25 enflasyon ve %10 refah Payı zammı gelecek. Bu durumda mevcutta 10.000 TL maaş alan bir emekli 13.500 TL almaya başlayacak.

Memur ve memur emeklisi için ise beklenen temmuz zammı %20 oldu. Bu durumda 10.000 TL maaş alan bir memur emeklisi Temmuz ayından itibaren 12.000 TL almaya başlayacak. Ancak bu sadece örnek tablo çünkü memur emeklisi maaşları çok daha yüksek.

Emekli Ve Memur Temmuz 2024 Zammını Duyurdu Gözünüz Aydın 1

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI NE OLACAK?

Temmuz ayı en düşük emekli maaşı zammı içindir heyecan dorukta. En düşük emekli maaşını genellikle Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklıyor. 3 Temmuz günü emekli maaş zammının belli olması ile birlikte en düşük emekli maaşı açıklaması da yapılması bekleniyor. Uzmanların tahmini ise en düşük emekli maaşının 12.500 TL'ye yükseltilmesi yönünde.