Türk otomotiv devi Tofaş, üretime ara vereceğine dair iddialarla gündemdeydi. Şirketten KAP’a yapılan açıklamada Bursa fabrikası ile ilgili karar yer aldı. Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na şirket tarafından iletilen açıklamada planlı bakım ve onarım çalışmaları ve ihracat pazarlarındaki seyir nedeniyle üretime ara verileceği bildirildi. Bursa fabrikasında üretime verilecek olan aranın tarihlerine de bu açıklamada yer verildi.

TOFAŞ ÜRETİME KISA BİR ARA VERİYOR

WhatsApp’a yapay zeka özelliğini Duyurdu ! Daha ne katacağı Merak konusu oldu WhatsApp’a yapay zeka özelliğini Duyurdu ! Daha ne katacağı Merak konusu oldu

Türkiye’nin otomotiv devinden üretime ara verme kararı geldi. Tofaş’ın üretime ara vereceğine dair gündemle ilgili tüm detaylar ve merak edilenler araştırılırken şirketin üretime ara vereceği tarih de merak edildi. Tofaş’tan Bursa fabrikasında üretime ara verme konusuyla ilgili resmi açıklama geldi. KAP’a yapılan açıklamada şirketin Bursa fabrikasında 16 Temmuz-20 Ağustos 2024 tarihleri arasında üretime ara verileceği bilgisine yer verdiği görüldü.

Tofas Uretime Ara Veriyor Resmi Aciklama Geldi-1PLANLI BAKIM-ONARIM ÇALIŞMASI YAPILACAK

Tofaş’tan KAP’a yapılan açıklamanın detayları ortaya çıktı. KAP açıklamasında; şirketin Bursa fabrikasında 16 Temmuz 2024 ve 20 Ağustos 2024 tarihleri arasında üretim hatlarında yapılacak olan planlı bakım-onarım çalışmaları ve ihracat pazarlarındaki seyir sebebiyle üretime geçici olarak ara verileceği belirtildi. Belirtilen tarihlerde çalışanların ise planlı yıllık izin hak edişlerini kullanacakları, fabrikada ise nöbetçi personel ile sadece bakım ve revizyon çalışmaları gerçekleştirileceği ifade edildi.