Kripto para dünyası dakikalar içerisinde yatırımcısını zengin eden kripto coin projesini konuşuyor. 70 Solana yani yaklaşık 10 bin dolarlık dijital varlık kullanan bir yatırımcının BAKED isimli yeni bir token’den 82 milyon adet alarak 10 dakikada 3 milyon dolar kazanması, yatırımcılar arasında heyecan yaratıyor.

Yatırımcının ilgili varlıkları 21.581 SOL karşılığı sattığı ve bunun da 3 milyon doların üzerinde bir kazanç anlamına geldiği söyleniyor. Projeyle bir bağlantısı bulunmayan yatırımcının tamamen şanslı bir hamle ile zengin olduğu Lookonchain verilerinde anlaşılıyor. Aynı kripto meraklısının daha önce de benzer girişimlerde bulunduğu ancak o dönemde para kaybettiği göze çarpıyor.

10 dakikada 3 milyon dolardan fazla para kazandıran işlemin muhtemelen bir yatırım botu ile gerçekleştirildiği dile getiriliyor. Bu strateji, bir token’i mümkün olan en kısa sürede, genellikle de alım satıma açılır açılmaz satın almayı içeriyor. Bu tür bir işlem ancak yatırım botu kullanılarak efektif bir şekilde yapılabiliyor.

10 dakikada 3 milyon dolar kazandıran BAKED token olayı sonrasında yatırımcılar, beklendiği üzere milyoner edecek kripto para arayışını hızlandırıyor. Düşük fiyatlardan yatırım yapabilecekleri ve ralli yapması beklenen projelere odaklanan yatırımcılar, ön satış etkinliklerini yakından takip ediyor.

Ön satış performansı ile göz dolduran Pepe Unchained, çok zincirli Base Dawgz ve yapay zeka destekli yatırım platformu WienerAI, son dönemlerin en çok konuşulan projelerinden oluyor.

PEPE’yi Kendi Zincirine Kavuşturan Pepe Unchained 2 Milyon Dolara Ulaştı

Meme coinler arasında üçüncü sırada yer alan orijinal PEPE coin’in yeni ve gelişmiş bir versiyonu olarak karşımıza çıkan Pepe Unchained token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar 2 milyon dolara ulaşıyor.

Samsun’a vali yardımcısı ve kaymakam ataması Samsun’a vali yardımcısı ve kaymakam ataması

Kendi Katman-2 blok zincirinde geliştirilmiş olması sayesinde Pepe Unchained, Katman-1 projelerin muzdarip olduğu hantallık ve yüksek işlem ücretlerinden muaf bir ekosistem yaratıyor.  Staking ödüllerini ikiye katlama imkanı sağlayan PEPU coin ile katılımcılar daha fazla gelir elde edebiliyor.

ETH’den 100 kat daha hızlı bir kripto deneyimi sunan PEPU, Pepe zinciri ile ETH arasında kurulan hızlı ve düşük ücretli köprü sayesinde hız, verimlilik ve güvenlik konusunda sınır tanımıyor.

Aşamalı ön satış etkinliğinin henüz ilk safhalarında olan PEPU coin, mevcut fiyatıyla 0,0081939 dolardan satın alınabiliyor. Katılımcılar, ETH, USDT, BNB ve kart işlemleri kullanarak projeye yatırım yapabiliyor.

Çok Zincirli Köpek Coin Base Dawgz 2,5 Milyon Dolara Koşuyor

Base ağına katılan son meme coin projelerinden biri olan Base Dawgz’nin ön satış etkinliğinde şu ana kadar toplanan fonlar 2,5 milyon dolara koşuyor. Hızlı ilerleyen ön satış ile proje, indirimli fiyatlardan Base Dawgz token satın almak isteyen yatırımcılarla buluşuyor.

Share-to-Earn yani Paylaş-Kazan özelliği sunan Base Dawgz, köpek temalı bir meme coin olarak karşımıza çıkıyor. Zincirler arası sorunsuz bir etkileşim sunan projede katılımcılar, Ethereum’dan Solana’ya, Binance Akıllı Zinciri’nden Avalanche’a kadar sınırları aşan bir kripto deneyimi yaşayabiliyor. Çok zincirli özelliği sayesinde Base Dawgz, katılımcılara zincirler arası sıçrama imkanı sağlıyor.

DAWGZ sembolüne sahip tokenin toplamda 8 milyar 453 milyon adet token arzı bulunuyor. Bu arzın yüzde 20’si, indirimli ön satış etkinliği ile erken dönem yatırımcılara sunuluyor.

Shiba Inu köpek coini ile base jumping ruhunu bir araya getiren Base Dawgz token aşamalı ön satışın mevcut diliminde 0,005534 dolardan alıcı buluyor. DAWGZ satın almak için yatırımcılar, BASE, ETH, USDT, SOL, BNB ve AVAX kullanarak ön satış etkinliğindeki yerini alabiliyor.

Yarı Köpek Yarı Yapay Zeka WienerAI 7 Milyon Doları Aşıyor

Destekçilerine Sosis Ordusu adını veren yapay zeka destekli bir yatırım platformu olmak için yola çıkan WienerAI token ön satışı ilk günkü ivmesini koruyor. Aşamalı ön satışta şu ana kadar WienerAI token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar 7 milyon doları aşıyor.

Popüler bir meme coin olmanın yanı sıra işlevselliğe de büyük önem veren WienerAI projesinin native tokeni WAI token, yapay zeka destekli platformun merkezinde yer alıyor. Katılımcılar, kripto kararları için işlem ücreti olmayan, sorunsuz alım satım imkanı sunan ve benzersiz bir deneyim sağlamayı hedefleyen WienerAI yatırım botundan destek alabiliyor. WAI tokenler sayesinde katılımcılar platformun premium özelliklerinden istifade edebiliyor.

İşlevsellik ve popülerliği bir araya getirerek sadece viral popülerlik değil gerçek bir çözüm de sunan WAI token, aşamalı ön satışta mevcut fiyatıyla 0,000724 dolar karşılığında satın alınabiliyor. Yapay zeka temalı köpek coin arayışındaki yatırımcılar, ETH, USDT, BNB veya kart işlemleri ile WienerAI tokene yatırım yapma imkanı buluyor.

Katılımcılar dilerse WAI tokenleri stake ederek pasif gelir elde edebiliyor. Topluluk odaklı projede katılımcılar staking karşılığında mevcut oranıyla yüzde 164 APY kazanıyor. Staking paneline göre ETH bloğu başına ödül ise 3938 WAI token oluyor.