O Banka 10 Dakikada ŞİPŞAK Kredi Verecek! TC Kimlikle Şubeye Giden 500 Bin TL Alıyor O Banka 10 Dakikada ŞİPŞAK Kredi Verecek! TC Kimlikle Şubeye Giden 500 Bin TL Alıyor

Emeklilere ekstra zam müjdesi Şimdi açıklandı. SSK ve BAĞ-KUR emeklileri için Temmuz zammına ilave yeni bir zam daha yapılacak. Peki Emekliye ne kadar ekstradan gelecek? Emekliye zam miktarı yüzde kaç olacak? Milyonlarca emeklinin beklediği yeni zaman açıklaması ve detaylar haberimizde…

3 Temmuz tarihi milyonlarca emekli vatandaş tarafından heyecanla bekleniyor. Çünkü 6 aylık enflasyon verileri ile beraber emekli temmuz zammı da belli olmuş olacak. Tüik'in açıklayacağı enflasyon oranları SSK ve BAĞ-KUR emeklisiyle memur ve memur emeklisi maaşlarını değiştirecek. Ancak zam için Sayılı saatler kalas SGK uzmanı Emin Yılmaz yeni bir açıklama yaptı nokta emekliye ekstra zam sürprizi yapıldı ilave zam miktarı duyuruldu.

EMEKLİ ZAMMI ÇARŞAMBA GÜNÜ BELLİ OLUYOR

Milyonlarca emeklinin beklediği enflasyon açıklaması TÜİK tarafından çarşamba günü yapılacak nokta saat onda yapılacak açıklama öncesi Merkez Bankası'nın enflasyon tahminleri belli oldu. Merkez Bankası %2.52 Haziran enflasyonu bekliyor. Beklentiler gerçek çıkarsa 6 aylık enflasyon %25.81 olacak. Böylece emekliye gelecek zam miktarı da bu oranda olacak.

EMEKLİYE EKSTRA ZAM GELECEK

SSK ve bağ-kur emeklisi %25.81,memur ve memur emeklisi ise %20,81 temmuz zammı alacak nokta artık emekli maaş zammı için sadece saatler kaldı. Ancak SGK uzmanı Emin Yılmaz emekliler için çok önemli bir açıklama yaptı. Refah Payı zammı içinde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından talimat verildiğini belirten Emin Yılmaz, Emekli Temmuz zammına eklenecek refah Payı ZAMMININ %5 ya da 10 olacağını duyurdu. Yani temmuz ayında emekliye %30'a yakın bir artış bekleniyor. En düşük emekli maaşının ise 13.000 TL seviyesine getirileceği tahmin ediliyor.