PTT'den Çocuk Başına EN AZ 5000 TL Yardım Parası! Tek Şartla Veriliyor PTT'den Çocuk Başına EN AZ 5000 TL Yardım Parası! Tek Şartla Veriliyor

Emekli maaşı alanlar için hükümetten sürpriz karar geldi. Milyonlarca emekliye tek sefere mahsus 100.000 TL'ye Varan refah ödemesi yapılacak.

Milyonlarca emekli için maaş zammı 3 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleşti. Ancak kök maaş zammının son derece düşük kalması nedeniyle emekliler tepkili. O sebeple de hükümetten yeni çözümler bekleniyor. Emeklinin refah düzeyinin arttırılması için son günlerde yeni destek paketleri üzerinde çalışmalar yürütülüyor. Ancak bu defa gelen haber milyonlarca emekliyi adeta mest edecek.

Emekli maaşı alanlar için Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yeni talimat verildi. Emeklilere özel refah Payı desteği geliyor. Tam 100.000 TL'lik ödeme 4A 4B 4C emeklisine tek sefere mahsus olarak yapılacak. Emekliye özel yeni Kredi paketine finansman 3 devlet bankası tarafından sağlanacak. Milyonlarca emekliyi sevindirecek ve nakit ihtiyacını giderecek yeni kampanyanın detayları haberimizde…

EMEKLİ MAAŞI ALANLARA 100.000 TL ÖDEME

Milyonlarca emekli maaş zammından memnun kalmadı. Henüz refah payı artışı belli değil ancak cumhurbaşkanı onaylasa bile emeklilerin mağduriyeti devam edecek gibi görünüyor. Bu nedenle de hükümet Düğmeye bastı, emeklinin nakit ihtiyacını çözmek amacıyla yeni formüller göz önünde bulunduruluyor. Cumhurbaşkanı talimatı ile emekli vatandaşlar için yeni bir refah paketi kredisi Hazırlandı. Bu Kredi kapsamında kamu bankaları milyonlarca emekliye düşük faizli 100.000 TL'ye kadar finansman sağlayacak.

Tarih Verildi 2024 Temmuz En Dusuk Emekli Maasi 3Lu Zam Ile Artacak 2

EN DÜŞÜK FAİZ ORANI İLE KREDİ

Emekli maaşı alanlar bu krediyi maaşları üzerinden kullanabilecek. 100.000 TL'lik kredi desteğinden faydalanacak olan emekliler Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank’a başvuru yaparak aylık 2500 TL'yi geçmeyen taksitlerle geri ödeme yapma şansına sahip olacak. Böylelikle emekliler 100.000 TL'lik nakit destek ödemesinden 40.000 TL'ye Varan avantaj elde etmiş olacak.

EMEKLİLER YILINA ÖZEL BÜYÜK JEST

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yılbaşında 2024 yılını emekliler yılı olarak ilan etmişti. Bu yıl emekliler için bir dizi düzenlemenin hayata geçeceği o dönemde daha açıklanmıştı. Emekliler için peş peşe refah paketi düzenlemeleri devam ederken 100.000 TL'lik kredi paketi de düzenlemenin bir parçası olarak devreye sokuldu. Özellikle Nakit paraya sıkışan tüm emekliler bu Kredi paketi ile birlikte rahat nefes alacak.