İslam Dünyası yüz yıldır böylesi bir ihanetle karşılaşmadı.
On binler dinle uyutulmuş ve ihanete sürüklenmiştir.
Bu millet bu ihanetin benzerini Birinci Dünya Savaşı'nda yaşamıştı.
İngiliz altınlarıyla beslenen İngiliz ajanları yanlarına aldıkları sahte şeyhler aracılığıyla Müslümanlar arasında yaptıkları sözlü ve fiili propaganda ve eylemlerle Arapları aziz milletimize ve meşru yönetime karşı ayaklandırmışlardır. Aynı şekilde Osmanlı ordusu milletin paralarıyla yapılmış Hicaz Demiryolunu da bu İngiliz ajanlarının ve sahte şeyhlerin yönlendirdiği Araplardan korumaya çalışmışlardı.
Ve tam yüz yıl sonra, aynı topraklarda fakat daha katmerlisi ile karşılaşmaktayız.
Aziz milletimizin silahına el konulmuş ve kendisine çevrilmiştir. Milletin maddi ve manevi değerleri emanet ettiklerimizce ihanete uğramıştır.
Yüzlerce şehit ve binlerce gazi verdik.
Sayın Cumhurbaşkanımızın konuşmalarında kategorileştirdiği ibadet sınıfında olanlardan bazıları, 'Müslümanlara selam vermekten utanıyoruz' diyenleri bu ihanete karşı haykırmalıdırlar.
İslam adına işlenmiş bu cinayetlerin faillerine karşı ayaklanmanın da bir ibadet olduğunu unutmadan haykırmalıdırlar.
Aydınlarımız ve özellikle de İslam alimlerimiz haykırmalıdırlar. Hala yeterince konuşmuyorlar.
Bir tevbe anlamında aydınlarımız haykırmalıdırlar. Unutmamak gerekir ki,PKK bölücü, FTÖ ise işgalcidir.
Bu işgal Batı'nın hesabına gerçekleştirilmek istenmiştir.
Tarihimizde milletimizin silahlarını milletimize çevirenler yalnız ve yalnız Birinci Dünya Savaşı sırasında ordumuzda silah altında bulunan isyankar Ermeniler olmuştur.
Milletimize, 'selam vermeye utanıyoruz ve 17-25 Aralık 2013 tarihinden beri yanlışın içindeymişiz de haberimiz yok' diyenler lütfen yeri-göğü inletircesine haykırınız…
Ve hangi görüşten olursanız olunuz, tüm aydınlarımız haykırınız…
BU HAYKIRIŞ, İSTİKLAL SAVAŞIMIZDAN SONRA BATI'NIN AJANLARIYLA TEKRAR HESAPLAŞMA HAYKIRIŞI OLDUĞUNU UNUTMAYINIZ! Selam ve sevgi ile…