PKK gizlenmek için ormanları yakıyor! Kirli planı MSB ortaya çıkardı PKK gizlenmek için ormanları yakıyor! Kirli planı MSB ortaya çıkardı

Motor arızasına rağmen sakin ve soğukkanlı tavırlarını hiç bozmayan öğrenci pilot, Aydın Çıldır Havaalanı’na acil iniş gerçekleştirdi. Havadaki o anlar ise uçağın içindeki kameraya anbean yansımış oldu. Alınan bilgiye göre, öğrenci Pilot Mehmet Tülüoğlu İzmir’in Selçuk ilçesinden eğitim uçağı ile öğrenci eğitim uçuşu için havalanma gerçekleştirdi.

Ucagin Havada Motoru Durdu Faciadan Kil Payi Kurtuldu-1

SAKİN TAVIRLARIYLA DİKKAT ÇEKTİ
Denizli Çardak Havaalanı'na doğru hareket eden eğitim uçağının motoru mekanik problemden ötürü Aydın semalarında arızalanarak durdu. Pilot Tülüoğlu gerekli prosedürler kapsamında soğukkanlılığını koruyup uçağı Aydın Çıldır Havaalanı’na başarılı şekilde piste indirmeyi başardı. Pilotun sakin ve soğukkanlı şekilde uçağı piste indirdiği o anlar ise kameralara saniye saniye yansıdı.

Ucagin Havada Motoru Durdu Faciadan Kil Payi Kurtuldu-2

Alınan bilgiye göre, öğrenci Pilot Mehmet Tülüoğlu İzmir’in Selçuk ilçesinden eğitim uçağı ile öğrenci eğitim uçuşu için havalanma gerçekleştirdi. Denizli Çardak Havaalanı'na doğru hareket eden eğitim uçağının motoru mekanik problemden ötürü Aydın semalarında arızalanarak durdu. Pilot Tülüoğlu gerekli prosedürler kapsamında soğukkanlılığını koruyup uçağı Aydın Çıldır Havaalanı’na başarılı şekilde piste indirmeyi başardı. Pilotun sakin ve soğukkanlı şekilde uçağı piste indirdiği o anlar ise kameralara saniye saniye yansıdı.