A Milli Futbol Takımımızın, EURO 2024’teki mücadelesi tüm hızıyla devam ediyor. Grubundaki son maçına Çekya ile çıkan Milli Takımımız, Hamburg’da muhteşem bir galibiyet sevinci yaşamış ve hem stadyumdaki taraftarlarımıza hem de ekran başında kalbi A Milli Takım ile atan tüm Türkiye’ye büyük bir gurur ve sevinç yaşatmıştı. Çekya’yı 2-1 mağlup eden Ay Yıldızlı ekip, müsabakada son 16 turuna çıkmayı başardı. Türkiye-Çekya maçında hakemin son düdüğüyle birlikte yeşil saha bir anda karışmış ve kavga çıkarmak için elinden gelen her şeyi yapan Çek futbolcu Chory, olayların fitilini ateşlemişti.

SAHA KARIŞSIN DİYE ÇOK UĞRAŞMIŞTI

26 Haziran 2024 Çarşamba akşamı oynanan Türkiye-Çekya maçında sahaya sonradan giren Çek futbolcu Thomas Chory, saha karışsın diye çok uğraşmış ve olayların fitilini ateşlemişti. Maçın son düdüğüyle birlikte saha bir anda karışırken maçın ardından Çekya basınına açıklamalarda bulunan olayların başrolü Chory, haddini aşan ifadeler kullandı.

Melih Gökçek Filenin Sultanları için öyle bir şey dedi ki tepkiler çığ gibi yağdı Melih Gökçek Filenin Sultanları için öyle bir şey dedi ki tepkiler çığ gibi yağdı

Kavga Cikarmak Icin Her Seyi Yapmisti Cek Futbolcudan Kustah Sozler-1YENİLGİYİ HAZMEDEMEDİ

Mağlubiyetin ardından Çekya basınına açıklamalarda bulunan Thomas Chory, sahaya girmesinin sebebini anlatırken ‘Sahaya biraz agresiflik katmak, onları zehirlemek istedim. Bundan hoşlanmayacaklarını biliyordum’ dedi. Mağlubiyeti hazmedemeyen Chory, hem sahadaki kışkırtıcı hareketleri hem de maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamadaki haddini aşan sözleriyle bunu göstermiş oldu.