Emekli maaşı alan Milyonlarca kişi için akşam sürprizi yapıldı. Cumhurbaşkanı onaylı 13.300 TL'lik nakit destek ödemesi verilecek. Garanti Bankası tarafından emeklilere nefes aldıracak faizsiz kredi desteği sağlanacak. Emekliler, başvuru şartlarını taşımaları durumunda hemen başvuru yaparak ödeme alabilecek. Faizsiz emekli kredisi şartları ve detaylar haberimizde…

EMEKLİYE FAİZSİZ KREDİ MÜJDESİ

Milyonlarca emekli için akşam saatlerinde Garanti Bankası'ndan yeni duyuru yapıldı. Nakit paraya sıkışan ve acil kredi arayan emekliler için Garanti Bankası faizsiz kredi desteği sunuyor. Garanti Bankası'nın yeni Kredi paketi 13300 TL olarak belirlendi. Nakit ihtiyacı olan tüm emekliler SSK bağ-kur 4C ayrımı olmadan bu Kredi paketine başvuru yapabiliyor.

Cs

EMEKLİ KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI

Sadece emeklilere yönelik başlatılan Yeni emekli kredisi kampanyasında başvuru şartları da netleşti. Emekli maaşı alan ve maaşını Garanti Bankası'na Taşıyan tüm emekliler kampanyaya dahil olabiliyor. Ayrıca Kredi puanının 1.200 puan ve üstü olması ve bankaların Kara listesinde bulunmamak aranan diğer başvuru şartları arasında yer alıyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Garanti Bankası emekli kredisi başvuru işlemlerini de kolaylaştırdı. Emekliler şubeye gitmeden mobil bankacılık uygulamalarını cep telefonlarına yükleyerek yeni müşteri olmak istiyorum seçeneğine tıklayabilir ve buradan yeni başvuru formunu doldurabilir. Ardından da Dijital asistanın aracılığı ile bankanın yeni müşterisi olarak maaşınızı buraya taşımak mümkün. Bu işlemle uğraşmak istemeyen emekliler ise en yakın Garanti Bankası'na T.C kimlik kartı ile birlikte müracaat edebilir.

Zamlı Emekli Maaşı Takvimi Değişti! İşte Temmuz 2024 Ödeme Günleri Zamlı Emekli Maaşı Takvimi Değişti! İşte Temmuz 2024 Ödeme Günleri

YENİ GELEN EMEKLİYE MAAŞ PROMOSYONU DA VAR

Garanti Bankası emekliye Sadece kredi fırsatı sunmakla kalmıyor. Aynı zamanda Garanti Bankası'nın yeni müşterisi olacak olan 4A 4B 4C Emekli kişiler promosyon imkanı da yakalıyor. Garanti Bankası'nın yeni promosyonları maaş aralığına göre 15.000 TL'ye kadar yükseldi. Dul ve yetim aylığı alanlar da yine Garanti Bankası'nı tercih ederek hem yüksek promosyon alabiliyor hem de emeklilerin yararlanabildiği faizsiz kredi avantajlarını değerlendirebiliyor.

Garanti Bankası'nın hem promosyon hem Emekli kredisi fırsatları 15 temmuza kadar geçerli. O tarihe kadar başvurusunu yapanlar çifte fırsattan yararlanabilecek.