En çok tercih edilen köpek coin hangisi sorusunu yanıtlamadan önce bu konuya dair temel birkaç bilgi verelim.

Proje maskotu olarak bir köpek seçen kripto para projelerine köpek coin deniliyor. Köpek coin denilince aklımıza bu türün ilk örneği olarak Dogecoin geliyor. Ancak Dogecoin’in başlattığı furyayı devam ettiren yüzlerce köpek temalı meme coin bulunuyor.

Bu yazıda en çok tercih edilen köpek coin hangisi sorusuna yanıt olabilecek 3 proje inceleyeceğiz. Projelerin yatırımcılara vaatleri, benzersiz özellikleri ve tokenomiklerine bakacağız.

En Çok Tercih Edilen Köpek Coin Hangisi?

Volatilitesi yüksek olsa da köpek coinler iyi yatırım potansiyeli sunan kripto para projeleri arasında gösteriliyor. Köpek coinlere yatırım yapmak isteyen yatırımcılar için tercih yapmak zor olsa da özellikle ön satış performansı gibi parametreler kripto meraklılarına fikir veriyor.

WienerAI Token 7 Milyon Doları Aştı

Ön satış projeleri arasında en çok tercih edilen köpek coin hangisi sorusunun yanıtı gibi bir performans gösteren WienerAI token, 7 milyon doları aşıyor. İndirimli fiyatlardan yapay zeka destekli WienerAI token satın almak isteyen yatırımcılar, ön satışa akın ediyor.

Yapay zeka destekli bir kripto coin projesi olan WienerAI, popüler bir köpek coin olmasının yanı sıra yatırımcılara işlevsellik imkanı sunuyor. WienerAI platformu, kripto dünyasına adım atmak veya yatırımlarını daha akılcı ve hızlı bir şekilde yönetmek isteyen kripto meraklılarına yatırım partneri olma misyonuyla hareket ediyor.

Projenin native tokeni WAI token, platformdaki bir dizi premium özelliğe giriş bileti olarak konumlanıyor. Ethereum blok zincirinde geliştirilen proje, WAI token sayesinde pasif gelir elde etme olanağı da sunuyor.

Erken Emeklilikte Yeni Düzenlemeler: Prim Şartı Ve Yaş İndirimi Erken Emeklilikte Yeni Düzenlemeler: Prim Şartı Ve Yaş İndirimi

WienerAI tokenler aşamalı bir ön satış etkinliği ile erken dönem yatırımcılarla buluşuyor. Mevcut aşamada yatırımcılar WAI token başına 0,000724 dolar ödüyor. Token sahipleri dilerse WAI tokenleri stake ederek yüzde 163 oranındaki APY’den faydalanabiliyor. Staking paneline göre ETH bloğu başına ödül ise 3938 WAI token olarak belirleniyor. ETH, USDT, BNB ve kart işlemleri ile Wiener AI token ön satışına katılmak mümkün oluyor.

PlayDoge Token 6 Milyon Dolara Koşuyor

En çok tercih edilen köpek coin hangisi arayışımızda ikinci sırada inceleyeceğimiz PlayDoge token, en iyi Oyna-Kazan DOGE oyunu sloganıyla geliştiriliyor. İkonik DOGE meme’sini Tamagotchi tarzı bir sanal evcil hayvana dönüştüren proje, mobil tabanlı bir Oyna-Kazan oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

İndirimli fiyatlardan PlayDoge token satın alma şansı bulan yatırımcılardan toplanan fonlar 6 milyon dolara yaklaşıyor. 2 boyutlu ve 8 bitlik bir evrende geçen oyunda katılımcılar, satın aldıkları tokenler ile oynadıkça para kazanma fırsatı yakalıyor.

PlayDoge evcil hayvanının taleplerini yerine getiren katılımcılar, projenin native tokeni PLAY token ile ödüllendiriliyor. Liderlik tablosu gibi özellikler, ücretsiz kripto para kazanma deneyimine heyecan katıyor.

PlayDoge tokenler aşamalı bir ön satış etkinliği ile sahiplerini buluyor. Mevcut aşamada 0,00515 dolardan satılan PLAY token ön satışına, ETH, BNB, USDT ve kart işlemleri ile katılmak mümkün oluyor. PLAY token sahipleri dilerse yüzde 110 APY ve ETH bloğu başına 71,53 PLAY token ödül sunan staking mekanizmasından faydalanabiliyor.

Shiba Shootout Token Yarım Milyon Doları Geçti

Yaratıcılık, strateji ve kovboy temasının bir karışımı olan Shiba Shootout token, en çok tercih edilen köpek coin hangisi listesine giriş yapan keyifli meme coin projelerinden biri oluyor. İndirimli fiyatlardan Shiba Shootout token satın alma imkanı sunan ön satışta toplanan fonlar, yarım milyon doları aşıyor.

Shiba Shootout token, genellikle pek bir  fayda sağlamayan pek çok köpek temalı meme coinin aksine yatırımcılara işlevsellik sunuyor. SHIBASHOOT token sahipleri, projenin geleceğiyle ilgili karar alma süreçlerine dahil olarak aktif bir rol oynuyor.

Shiba Shootout, kullanıcıların tokenlerinin bir kısmını özel bir cüzdanda saklamalarına yardımcı olan bir “Tasarruf Çıkını” özelliği de sunuyor. Bu sayede token sahipleri ekstra ödül kazanma şansı elde ediyor.

Projenin öne çıkan bir diğer özelliği ise Kaktüs Staking adı verilen staking mekanizması oluyor. Pasif gelir elde etme fırsatı sağlayan bu özellik ile yatırımcılar, SHOOUTOUT tokenlerini kilitlemeleri karşılığında yüksek APY ve blok ödülleri alabiliyor.

Vahşi Batı ruhunun meme coin popülerliği ile birleştiği projede katılımcılar, mevcut aşamada 0,0194 dolar ödeyerek Shiba Shooutout token satın alabiliyor. Ön satışa katılmak isteyen kripto meraklıları, ETH, USDT, BNB veya kart işlemleri ile ödeme yapabiliyor. Token sahipleri dilerse yüzde 2259 APY ve ETH bloğu başına 125,5 SHOOUTOUT token ödül sunan staking mekanizmasından faydalanabiliyor.

Bu yazımızda en çok tercih edilen köpek coin hangisi sorusunun yanıtı olma potansiyeline sahip köpek temalı 3 meme coin projesini inceledik. Projeleri seçerken coinlerin ön satış performansına göre karar vermeye çalıştık. Siz de kendi araştırmanızı yaparak popüler köpek coin projeleri arasında gösterilen bu girişimleri değerlendirebilirsiniz.