ŞOK, 6 Temmuz 2024 tarihinde başlayacak yeni kataloğuyla müşterilerine sınırlı stok ve süreli harika fırsatlar sunmaya hazırlanıyor. Bu heyecan verici kampanya, 6 Temmuz Cumartesi günü başlayıp, 9 Temmuz'a kadar devam edecek.

ŞOK Market her hafta olduğu gibi bu hafta da Hesaplı ve kaliteli ürünleri tüketicilerle buluşturacak. 6 Temmuz Şok aktüel ürünler kataloğu ile indirime girecek fırsat ürünleri belli oldu. Ancak son dönemlerde yaptığı kampanyalarla müşterilerine Bir Hayli şaşırtan ŞOK'ta bu hafta yine şaşırtıcı indirimler var. Şok Market sürpriz bir kampanya daha imza atıyor ve lüks marka Valizleri çok uygun fiyata raflarına taşıyor. Peki bu hafta Şok'ta hangi ürünlerde indirim var? Yeni Şok aktüel ürünler kataloğu ile neler gelecek?

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ

Yeni ŞOK Aktüel kataloğunda, ev ihtiyaçlarından kişisel bakım ürünlerine, mutfak gereçlerinden atıştırmalıklara kadar geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Her bütçeye uygun ürünler ve cazip indirimlerle dolu bu katalogda herkesin ihtiyacına uygun bir şeyler bulması mümkün.

TOKİ’den Ayda 7000 TL Taksitle 3+1 Ev! Kiradan Kurtaran Fırsat Başladı TOKİ’den Ayda 7000 TL Taksitle 3+1 Ev! Kiradan Kurtaran Fırsat Başladı

SAMSONİTE MARKA VALİZLERDE CAZİP FİYATLAR

Özellikle dikkat çeken bir detay da Samsonite marka valizlerin indirimli fiyatları. Seyahat planı yapanlar için kaçırılmayacak bu fırsat, kaliteli ve dayanıklı valizlere sahip olmak isteyenler için ideal.

ALIŞVERİŞ KEYFİ VE EKONOMİK FIRSATLAR

Bu özel kampanyadan yararlanmak ve ekonomik alışveriş yapmak için ŞOK mağazalarını veya online platformlarını ziyaret etmeyi unutmayın! ŞOK'un yeni aktüel kataloğu ile ihtiyacınız olan her şeyi uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Unutmayın, kampanya sınırlı stok ve süre ile sınırlıdır. Bu yüzden acele edin ve ŞOK mağazalarında yerinizi alın!

İşte ŞOK market Samsonite valiz fiyatları:

Samsonite Valiz Sok Indirimi 6 Temmuz 2024 Sok Aktuel Urunler Listesi 1

Şok Market bu hafta valiz bildiriminin yanı sıra daha birçok ürünü ekonomik fiyatlarla raflarına taşıyacak. Ev tekstil ürünleri, beyaz eşya çeşitleri, mobilya çeşitleri Şok marketin indirimli ürünleri arasında yer alıyor. ŞOK 6 Temmuz 2024 aktüel ürünler kataloğu ile gelecek fırsatları kaçırmamak için acele edin.